Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Eräkämppien varaus osoitteessa villipohjola.fi on avattu

Eräkämppien varaus osoitteessa villipohjola.fi on avattu

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2013 klo 12:30
Julkaisija: Lomarengas Oy

Lomarengas osti erämökkejä ja lomamökkejä luontomatkailijoille välittävän Villi Pohjola -tavaramerkin Metsähallitukselta syksyllä 2012. Nyt erämökkejä voi jälleen puhelinpalvelun lisäksi varata verkosta villipohjola.fi-palvelun kautta vuodelle 2013.

Villi Pohjola välittää noin sataa Metsähallituksen eräkämppää ja noin 250 yksityisten tahojen omistuksessa olevaa vuokramökkiä. Suurin osa mökeistä sijaitsee pohjoisessa Suomessa. Luontomatkailijat ja retkeilijät pääsevät jälleen helposti tekemään mökkivarauksia luontokohteisiin. Pääasiallisesti mökkien vuokraus tapahtuu villipohjola.fi-sivustolta, mutta myös puhelinpalvelun kautta. Mökkejä voi vuokrata viikoksi ja erityisesti sesongin ulkopuolella myös vuorokausikohtaisesti.

Villi Pohjola -mökit sijaitsevat luontomatkailukohteissa, ja tarjolla on paitsi erämaassa sijaitsevia mökkejä, myös kelomökkejä ja hirsihuviloita, jonne pääsee autolla.

”Mökkejä varaavat erityisesti metsästäjät, kalastajat ja luonnossa liikkujat, mutta mökkejä löytyy myös läheltä hiihtokeskuksia. Täydellistä rauhaa luonnon keskellä tarjoavat erämökit, joille ei mene ollenkaan tietä”, Villi Pohjolan kohteista vastaava Lomarenkaan aluepäällikkö Marko Säkkinen kertoo.

Lomarengas markkinoi Villin Pohjolan eräkämppiä entistä enemmän myös kansainvälisten kanaviensa kautta. Kaikki kohteet ovat varattavissa lomarengas.fi-palvelusta sekä kansainvälisissä jakelukanavissa kuten Atraveo, Tripadvisor ja Interhome.

”Luonto, tila ja puhdas ilma sekä liikkuminen luonnossa kiinnostavat enenevässä määrin. Voimme tarjota erämökeille entistä laajemmat markkinointikanavat erityisesti kansainvälisesti. Uskomme, että kansainvälisten asiakkaiden määrä kasvaa. Tällä hetkellä lomarenkaan asiakaskunnasta noin 30 prosenttia on ulkomailta.”

Villipohjola.fi-sivuston mökkivuokraus on alkanut 7.1.2013. Kalastus- ja metsästyslupien myynti säilyy Metsähallituksella. Lomarengas ei ostanut kaupassa kiinteistöjä tai tontteja.

Lisätietoja:

Lomarengas Oy, aluepäällikkö Marko Säkkinen, +358 500 466 173, marko.sakkinen@lomarengas.fi

LOMARENGAS OY

Lomarengas on Suomen kokenein mökkivuokraaja, joka välittää mökkejä joka tarpeeseen: yli 3700 mökin valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtokeskusmökkeihin ja huoneistoihin – luksushuviloista eräkämppiin.

Lomarenkaan neljä myynti- ja markkinointiyksikköä toimivat Helsingissä, Nilsiässä, Sotkamossa ja Kuusamossa. Mökkien ja huoneistojen vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista www.lomarengas.fi, jossa vierailee keskimäärin 60 000 eri kävijää viikossa.
Lomarenkaan toiminta ja talous ovat vakavaraisella pohjalla ja historia ulottuu aina vuoteen 1967. Liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997.

Lomarengas Oy on yksityinen yritys, jonka suurin osakkeenomistajaryhmä ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät.

Lomarengas-konserni

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy, joka on Ylläksen alueen suurin mökkimajoituksen keskusvaraamo. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2012 n. 20 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 35.

Liitteet

lomarengas.fi
villipohjola.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs