Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Elisa nousi pohjoismaisten ilmastoraportoijien kymmenen parhaan joukkoon

Elisa Oyj

Elisa nousi pohjoismaisten ilmastoraportoijien kymmenen parhaan joukkoon

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2013 klo 09:20
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan ilmastointiraportoinnin läpinäkyvyys ja laadukkuus sai jo toisen kerran peräkkäin tunnustusta pohjoismaisessa ilmastoindeksissä. Elisa paransi sijoitustaan merkittävästi nousemalla tänä vuonna sijalta 16 sijalle 9. Pörssiyritysten päästöraportointia arvioi voittoa tavoittelematon Carbon Disclosure Project CDP.

Osoituksena määrätietoisesta päästöjen vähentämiseen tähtäävästä työstä Elisa sijoittui toisen kerran peräkkäin CDP:n Nordic 260 –selvityksen johtavien ilmastoraportoijien  joukkoon.

- Olen iloinen saamastamme tunnustuksesta, sillä kehitämme jatkuvasti ympäristövaikutustemme mittaamista asiakkaiden valintojen pohjaksi ja oman toimintamme tehostamiseksi. Ilmastoasioiden johtamisen taso ja raportointikäytännöt paranevat koko ajan. Sen vuoksi tämänvuotinen parannus on erityisen tärkeä osoitus työstämme. Jatkamme määrätietoisesti energiatehokkaisiin ratkaisuihin panostamista. Lisäksi Elisa on hankkinut heinäkuun alusta lähtien pelkästään uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua alkuperämerkittyä sähköä, sanoo Elisan yritysvastuusta vastaava Annukka Mickelsson.

Nordic 260 -selvityksessä yrityksiä arvioidaan erityisesti niiden päästöraportoinnin laadun ja läpinäkyvyyden perusteella. Myös ymmärrys ilmastonmuutoksen vaikutuksesta liiketoimintaan on merkittävä pisteytykseen vaikuttava tekijä.

Vuosittain yli 3 000 yritystä ympäri maailmaa raportoi päästöistään. Kyselyyn vastasi Pohjoismaista tänä vuonna 270 yritystä. 722 globaalia investoijaa seuraa jatkuvasti CDP:n raportoinnin tuloksia. Pohjoismaisia yrityksiä käsittelevän Nordic 260 -raportin voi ladata osoitteesta www.cdproject.net.

Lisätiedot:
Annukka Mickelsson, yritysvastuupäällikkö, 050 339 09 63, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa
on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs