Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Avaruus laskeutuu maan päälle – tule keskustelemaan Euroopan avaruustoiminnan tulevaisuudesta 10.9.

Tekes tiedottaa

Avaruus laskeutuu maan päälle – tule keskustelemaan Euroopan avaruustoiminnan tulevaisuudesta 10.9.

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2016 klo 13:34
Julkaisija: Tekes tiedottaa

Eräs Euroopan avaruusjärjestö ESA:n pääjohtajan Jan Wörnerin lempihankkeista on kylä Kuun pinnalla. Eri toimijoiden kuuasemien keskittymä, missä tutkitaan Kuuta, kehitetään tekniikkaa ja otetaan mukaan kaupalliset toimijat.

Onko tämä haihattelua; vai juuri sitä, mitä ihmiskunnan pitäisi tehdä? Tai onko sinulla parempi idea Euroopan avaruustoiminnan suunnasta?

Nyt voit kertoa mielipiteesi suoraan ESAn johdolle. 10. syyskuuta pidetään jokaisessa ESAn jäsenmaassa kansalaiskeskustelutilaisuus avaruudesta. Suomessa mukaan pääsee 100 ennakkoon ilmoittautunutta.

Kaikki mielipiteet, ideat, kommentit ja ajatukset kirjataan ylös ja lähetetään ESAan. Raportteja hyödynnetään myös kansallisessa päätöksenteossa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maallikoista asiantuntijoihin. Tärkeintä on olla kiinnostunut, utelias ja valmis kuuntelemaan muidenkin mielipiteitä. Keskustelemme ja pohdimme yhdessä pienryhminä eri avaruustoimintaan liittyviä kysymyksiä.

Tilaisuus pidetään lauantaina 10.9. Helsingissä Ilmatieteen laitoksella osoitteessa Erik Palménin aukio 1.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija. Tekes palvelee suomalaisen elinkeinoelämän ja tutkimuksen uudistumista. www.tekes.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs