Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » 60. Napapiirin Hiihto on vuoden 2015 valtakunnallinen laturetki

Suomen Latu

60. Napapiirin Hiihto on vuoden 2015 valtakunnallinen laturetki

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 14:57
Julkaisija: Suomen Latu

Vuoden 2015 valtakunnallisena laturetkenä hiihdetään 60. Napapiirin Hiihto, joka tarjoaa juhlavuotenaan vertaansa vaikka olevan massahiihtokokemuksen vaativassa maastossa ja upeissa vaaramaisemissa. Juhlavuoden kunniaksi kisojen suojelijana toimii Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

14.3. hiidettävässä juhlahiihdossa uutta ovat kaikilla matkoilla nopeimmille jaettavat arvopalkinnot, yhteisarvoltaan 10 000 euroa.
”Aivan erityistä ovat Lapin materiaaleista tehdyt ainutlaatuiset kaikille jaettavat osallistumismitalit ja nopeimmille jaettavat palkintomitalit", hiihdonjohtaja Seppo Arvio kertoo.

Napapiirin Hiihto on koko perheen tapahtuma. Hiihtäjät lähettää matkaan itse joulupukki!

”Perhelenkki on reitiltään turvallinen ja lenkin jälkeen stadionilla voi lasten kanssa viettää riemuisaa hiihtopäivää makkaranpaiston ja kuuman mehun merkeissä”, Arvio kertoo.

”Pitemmillä reiteillä Väiskin laavun maankuulut nokipannukahvit ja lätynpaisto tervastulilla ovat edelleen ohjelmassa, joten laturetkitunnelmaa on ilmassa – reppuselkäisiä hiihtäjiä toivotaan toki lisää mukaan.”

Arvio lupaa, että Rovaniemen hyväkuntoiset ladut ja upeat hiihtomaastot takaavat sen, että maaliin saapuu punaposkisia ja hyväntuulisia hiihtäjiä.

”Järjestäjinä olemme iloisia, kun jokainen maaliintulija voi sanoa voittaneensa itsensä.”

Napapiirin Hiihto on yksi Suomen vanhimpia yhä järjestettäviä laturetkiä. Sen järjestää Suomen Ladun jäsenyhdistys Ounasvaaran Latu. Tänä vuonna tapahtuma on myös osa Talvisotahiihtojen sarjaa. Tapahtuman arvokkuutta lisää se, että hiihdon suojelijana toimii presidentti Sauli Niinistö.

Valtakunnallinen laturetki, 60. Napapiirin hiihto, Rovaniemi | 14.3.2015 | matkat: 3, 20, 30, 40, 60 ja 90 km www.napapiirinhiihto.fi

Lisätietoja:

Hiihdonjohtaja Seppo Arvio
seppo.arvio(at)pp.inet.fi
0400 395 892

Liitetiedostot

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs