Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » 19. Ympäristöviikon julistekilpailu on ratkennut

Lahden kaupunki

19. Ympäristöviikon julistekilpailu on ratkennut

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2015 klo 06:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ympäristöviikon 2015 julistekilpailun voitti lahtelainen 11-vuotias Jami Ohvo Länsiharjun koulun 4C luokalta. Asiantuntijaraati valitsi voittajan yleisöäänestyksessä ääniä saaneiden, useiden kymmenien töiden joukosta. Kilpailun voittanut työ painetaan Ympäristöviikon julisteeksi sekä flyeriksi. Voittaja palkitaan kunniakirjalla sekä rahapalkinnolla oman koulun kevätjuhlassa.
Raati valitsi lisäksi kuusi muuta työtä kunniamaininnan saajiksi. Näistä töistä tehdään Ympäristöviikon e-kortit yhteistyössä paikallisen yrityksen, Positiivareiden kanssa. Kunniamaininnan saavat Samuel Turunen Länsiharjun koulun 4C, Maisa Jokelainen Erstan koulun 5A, Camilla Töllikkä Kivimaan koulun 7A, Janne Lempinen Hollolan yläasteen 8B, Emilia Kärkkäinen Heinolan lukion 1B ja Hertta Aalto-Setälä Heinolan lukion 1C -luokilta.

Julistekilpailuun osallistui yhteensä 127 työtä kymmenestä koulusta. Kaikki kilpailuun osallistuneet työt ovat esillä syksyn Ympäristöviikolla.
Uutta Ympäristöviikon julistetta ja pienempää flyeriä voi noutaa Lahti INFOsta kauppakeskus Triossa. Sähköiset e-kortit löydät Ympäristöviikon sivulta lähiaikoina.

Lahden seudun ympäristöpalvelut järjesti perinteisen julistekilpailun, joka on avoin kaikille Ympäristöviikkoon osallistuvien kuntien, Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan ja Sysmän peruskouluille ja lukioille. Kilpailun aiheena oli Ympäristöviikon 2015 teema Paikallisuus, ajatuksella Pysy lähellä. Aihetta raatilaiset pitivät laajana ja se näkyikin kilpailutöiden aiheissa. Voittajatyötä julisteraati kommentoi iloa pursuavaksi ja hyvällä tekniikalla toteutetuksi, todelliseksi hyvän mielen työksi. Lisäksi työn moniulotteinen aihe ja värikkyys, sekä kuvassa seikkaileva hulvaton possu? vetosivat tuomareihin.

Ilmoittautuminen Ympäristöviikolle on alkanut
Tänäkin vuonna kaikki ympäristön hyväksi tehdyt tapahtumat ja teot ovat tervetulleita mukaan Ympäristöviikolle. Mukaan voivat ilmoittautua yksityishenkilöt, yritykset ja työpaikat, koulut ja oppilaitokset, päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset ja järjestöt sekä kaupat ja ravintolat, kaikki mahdolliset toimijat. Ympäristöviikon tapahtumien ideoinnin helpottamiseksi ympäristöneuvonta on koonnut valmiiksi vinkkejä nettisivuille. Vinkit ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta: www.ymparistoviikko.fi

31.8.-6.9.2015 vietettävää seudullista Ympäristöviikkoa koordinoi Lahden seudun ympäristöpalveluiden Ympäristöneuvonta.


Lisätiedot:
Sari Knuuti, Ympäristöviikon koordinaattori, p.050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi tai
Ympäristöneuvonta, p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa! Osallistumalla voit osoittaa ympäristöasioiden tärkeyden tai arvostuksesi luontoa kohtaan. Viikko näkyy myös mediassa, joten se on oiva keino saada näkyvyyttä tahollesi.
Vuosittain vaihtuvan teeman avulla halutaan nostaa esiin erilaisia ympäristöaiheita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs