Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Veneily » Terhi esittelee uuden lippulaivansa.

Oy Otto Brandt Ab

Terhi esittelee uuden lippulaivansa.

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2016 klo 10:45
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

terhi_475_br_epress_01

Terhi on suunnitellut kaudelle 2016 uuden ABS-veneen, jolla koko perhe voi taittaa matkaa turvallisesti ja mukavasti tuulelta sekä pärskeiltä suojassa. Terhi 475 BR täydentää Terhin mallistoa erittäin suositussa tuplapulpettiveneiden segmentissä. Uutuusvene sopii niin mökille yhteysveneeksi kuin erilaisiin harrastuksiin.

Uusi Terhi 475 BR on hieman alle viisimetrinen tuplapulpettivene, jossa kaksi eteen vietyä pulpettia sekä väliovi muodostavat suojaavan takatilan. Takatila on varustettu kahdella pehmustetulla erillisistuimella sekä leveällä takapenkillä, jossa riittää tilaa yhteensä jopa viidelle aikuiselle. Kaksiosainen pulpettien välissä oleva väliovi on helppokäyttöinen ja tukeva. Alaosan saa kuumalla kesähelteellä lukittua myös auki-asentoon, jolloin ilmavirta viilentää tuulilasin suojassa matkustavat. Sadekelejä varten veneen saa varustettua kuomulla, jolle on oma kuomukotelonsa.

Veneen pulpetit on suunniteltu nykykäyttäjiä silmällä pitäen. Takatilaa suojaavista pulpeteista löytyy mainiot säilytystilat pikkutavaroille sekä juomapullolle ja ohjauspulpetissa on lisäksi paikka karttaplotterille. Pulpeteissa on myös virranulostulo ja kaksi lukittavaa hansikaslokeroa. Veneen muut säilytystilat on myös tarkkaan mietitty: keulassa on ankkuriboksi sekä keulasäilytystila ja perässä on köysiboksit, takapenkin säilytystila sekä kuomukotelo. Tuttuun tapaan kaikki säilytystilat ovat köysibokseja lukuun ottamatta lukittavia.

Urheilullisen Terhi 475 BR:n rungon valtti on sen ABS-kolmikuorirakenteessa. ABS-muovi on materiaalina helppo hoitaa ja pitää puhtaana. Se kestää hyvin kulutusta ja sietää kovatkin iskut. Kolmikuorirakenne tekee veneestä erittäin turvallisen ja uppoamattoman, sillä korirakenteen välit on täytetty umpisoluisella vettä imemättömällä polyuretaanivaahdolla.

Uudessa 475 BR:ssä on korkeat laidat, tasainen turkki ja paljon tavaran kuljetukseen sopivaa avotilaa keulassa. Veneen käyttöturvallisuus on varmistettu runsaalla kaidevarustelulla. Terhi 475 BR on ihanteellinen vene esimerkiksi yhteysveneenä mökkiläisille, kun kuljetettavana on kasseja, kylmälaukkuja ja muuta tavaraa. Vene sopii hyvin myös huviajeluun ja moniin harrastuksiin vesihiihdosta kalastukseen. Keulan avotilaa ja aurinkotasoa voi hyödyntää esimerkiksi heittokalastuksessa erinomaisen hyvin.

Terhi 475 BR:n kaltaista käytännöllistä ja samalla tyylikästä venettä ei ole aiemmin Suomessa nähty tässä hinta- ja kokoluokassa. Uusi Terhi 475 BR esitellään ensimmäistä kertaa suomalaiselle yleisölle Helsingin helmikuun venenäyttelyssä 2016.

Tekniset tiedot  
Pituus 4,75 m
Leveys 1,85 m
Paino 390 kg
Kantavuus (hlö) 5
Suurin kuorma 405 kg
Syväys 0,28 m
Moottorisuositus 40 - 60 hv
Suurin suositeltava moottorin paino 115 kg
Hyväksyntäluokka C

 

Lisätiedot:
Terhi tuotepäällikkö Olli Heinonen (020 775 7233 / olli.heinonen(at)brandt.fi)
Markkinointiassistentti Annina Nygård (020 775 7232 / annina.nygard(at)brandt.fi)

TerhiTec Oy on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt-konsernia, johon kuuluu lisäksi veneiden tukkumyyjä, Honda-perämoottoreiden ja -moottoripyörien maahantuoja Oy Brandt Ab, mönkijöitä ja moottoripyöriä maahantuova Brandt-Polaris sekä Suomen suurin Moottoripyörä-, mönkijä- ja venetalo Bike & Boat World.

TerhiTec valmistaa kotimaisia Terhi-veneitä Rymättylän kalastuspitäjässä Turunmaan saaristossa, ja on yksi Euroopan johtavimpia pienveneiden valmistajia. Yritys perustettiin vuonna 1972, ja siitä lähtien veneitä on valmistunut jo reilusti yli 200 000 kappaletta. TerhiTec Oy omistaa myös Ähtärissä tehtaan, jossa valmistetaan laadukkaita Silver-alumiiniveneitä. Lisätietoja: www.terhi.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs