Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Veneily » Silver Shark BR 580 on Best of Boats Awards finalisti!

Oy Otto Brandt Ab

Silver Shark BR 580 on Best of Boats Awards finalisti!

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 10:04
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

15-päinen kansainvälinen tuomaristo, joka koostuu toimittajista 14. eri maasta, kokoontuu jälleen marraskuun lopussa Berliinin Boat & Fun -messuille valitsemaan vuoden 2015 Best of Boats Awards voittajat. Finalistit julkaistiin lokakuun alussa, ja Silver on erittäin ylpeä voidessaan ilmoittaa, että kauden 2015 uutuusmalli Silver Shark BR 580 on ainoa suomalaisvalmisteinen vene finalistien joukossa! 

Best of Boats Awards, eli lyhyesti BoB Awards, jaetaan vuonna 2015 toista kertaa, ja palkinnonjako tapahtuu yhteensä neljässä eri kategoriassa. Ominaista BoB -palkinnoille on, että ne jaetaan aina loppukuluttaja mielessä pitäen, ja ehdolla on ainoastaan moottoriveneitä jotka ovat tuomariston testaamia. Tuomariston jäsenet ovat vuoden mittaan koeajaneet yli 260 eri moottorivenettä 19:sta eri maasta, ja näiden joukosta 21 venettä on valikoitunut finalisteiksi. Suomalainen Silver Shark BR on ehdolla kategoriassa Best for Beginners. 

Ainutlaatuisella AluFibre™-rakenteella valmistettu Silver Shark BR 580 -alumiinivene tehdään alusta loppuun TerhiTecin tehtaalla Ähtärissä. Silver on erityisen ylpeä ollessaan ainut finaalipaikan napannut vene, joka on kokonaan suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

Best of Boats Awards jaetaan Saksassa Berliinin Boat & Fun -messuilla 26. marraskuuta 2015. Lisätietoja palkinnosta www.bestofboats.com

 

Lisätietoja antaa:

Vientipäällikkö Christoffer Wallgren, Oy Brandt Ab (christoffer.wallgren@brandt.fi / 040 705 4843)

Markkinointiassistentti Annina Nygård, Oy Brandt Ab (annina.nygard@brandt.fi / 040 553 6064) 

Liitetiedostot

Oy Brandt Ab tuo maahan Honda-moottoripyöriä, -perämoottoreita, -mönkijöitä, -puutarhakoneita, -generaattoreita, -vesipumppuja, -lumilinkoja ja -paikallismoottoreita, Yanmar-meridieselmoottoreita, -perävetolaitteita ja -teollisuusmoottoreita, Arai-kypäriä, Ligier- ja Due-mopoautoja sekä Torqeedo-sähköperämoottoreita.

Oy Brandt Ab on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia, johon kuuluvat Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi- ja Silver-veneet), Polaris-maahantuoja Brandt-Polaris Oy sekä Suomen suurin vene-, moottoripyörä- ja mönkijätalo Bike & Boat World Oy.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs