Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Veneily » Silver Shark BR 580 - Nyhet!

Oy Otto Brandt Ab

Silver Shark BR 580 - Nyhet!

Pressmeddelande.
Publicerad: 19.12.2014 kl. 11:45
Utgivare: Oy Otto Brandt Ab

Våren 2015 introducerar Silver på Helsingfors båtmässa tredje generationens Shark BR. Vid planer ingen har framför allt formgivning, köregenskaper och praktisk funktionalitet uppmärksammats. 

Grunden för formgivningen har varit att förnya designen enligt nuvarande trend genom snäppet skarpare linjer samt att förbättra ergonomin. Skrovet har designats med speciell tyngdpunkt på ekonomisk prestanda, tystnad och mjuk framfart. I den nya bottenplanen har styrpulpeterna flyttats framåt vilket resulterat i att passagerarutrymmet i aktern har ökat. Därtill har förvaringsutrymmena blivit fler och benutrymmet för både förare och passagerare har avsevärt vuxit. Vid val av material och planering av detaljer har man koncentrerat sig på funktionalitet. Som exempel på detta kan lyftas fram vindrutan av glas med vindrutetorkare, och därtill har på vardera sidan om motorn installerats praktiska badsatser som förenklar ombordstigning. Placeringen av bränslefilter, ackumulator och inspektionslucka underlättar årliga serviceåtgärder och gör på så sätt Shark BR mer praktisk i längden. 

Båtens lysande prestanda tillsammans med det rymliga ergonomiskt designade innanmätet bildar en oslagbar kombination. Det tystlåtna skrovet med mjuk gång garanterar en behaglig körupplevelse även i tuffa väderförhållanden. Det stora öppna passagerarutrymmet i aktern, den välskyddande vindrutan av glas samt de mångsidiga förvaringsutrymmena och användarvänliga lösningarna gör det enklare att njuta av båtlivet! 

Teknisk information: 

  • Längd (skrov): 5,80 m 
  • Längd (total): 6,15 m 
  • Bredd: 2,17 m 
  • Vikt (ca.): 700 kg 
  • Antal personer: 7 
  • Rekommenderad motoreffekt: 80 – 115 hk 
  • CE-kategori: C 
  • Fast bränsletank: 130 liter 

Kontakt:

Terhitec Oy / Silver - Sorvitie 4, 63700 ÄHTÄRI
TerhiTec Oy - Huhdantie 6, 21140 RYMÄTTYLÄ
Tel. +358 (0)20 751 0200 | Fax +358 (0)20 751 0201
www.silverboats.fi | www.terhitec.fi

Bilagor

TerhiTec Oy är en av Europas ledande båttillverkare.  Bolaget har producerat cirka 225,000 båtar sedan 1972. I år tillverkas ungefär 5,000 båtar i tre fabriker i Finland.  TerhiTec  är den enda europeiska båttillverkaren som kan bygga båtar av tre olika material; Terhi-båtar av ABS-plast, SeaStar-båtar av glasfiber samt aluminiumbaserade Silver AluFibre™-båtar.  TerhiTec Oy:s fabriker är ISO 9001 certifierade. Bolaget är en del av den 1905 grundade Otto Brandt-koncernen. 

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs