Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Veneily » Bike&Boat World palkkasi verkkokauppa- ja markkinointipäällikön

Oy Otto Brandt Ab

Bike&Boat World palkkasi verkkokauppa- ja markkinointipäällikön

Nimitys.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 11:30
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Bike World Oy on nimennyt verkkokauppa- ja markkinointipäällikökseen Joel "Jolle" Löv, 31. Joel aloittaa uudessa tehtävässään 29.3.

- "Joelilla on hyvät vahvuudet sekä vankka osaaminen digitaalisesta markkinoinnista ja kaupankäynnistä hänen perustamansa yrityksen kautta. Joel tulee ottamaan isoa roolia verkkokaupassa ja tulee auttamaan meidät viemään Bike&Boat Worldia digitaaliseen aikakauteen." -sanoo Mika Kouki, Bike&Boat Worldin toimitusjohtaja.

-"Näen tässä isoa mahdollisuutta ja tuo minulle sopivasti haasteetta. Haluan nostaa Bike&Boat Worldin verkkokauppaa sille tasolle mihin se kuuluu ja tehdä siitä merkittävä tekijä alansa johtavana verkkokauppana."-kommentoi Joel Löv uutta työtään.

 

Lisätietoja:

Mika Kouki

Toimitusjohtaja, Bike & Boat World

 

mika.kouki@bikeworld.fi

 

 

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt -­konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Konsernin myynti on noin 90 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee n. 200 henkilöä. Otto Brandt -konserni toimii kokonaisvaltaisesti laadukkaiden moottoripyörien, veneiden, vapaa-ajan ajoneuvojen sekä muiden kestohyödykkeiden myynnissä ja palveluissa. Konserni edustaa maailmanluokan tuotemerkkejä kuten Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai ja Yanmar. Lisäksi konserniin kuuluu kaksi Suomessa toimivaa venetehdasta jotka valmistavat Terhi- ja Silver-merkkisiä veneitä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppaketju Bike & Boat World on Suomen suurin moottoripyörä-, vene- ja mönkijäkauppa. Bike World palvelee Vantaan Tuupakassa, Turussa, Tampereella ja Helsingin Lauttasaaressa. http://www.bikeworld.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs