Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ympäristöviikon valokuvakilpailu

Lahden kaupunki

Ympäristöviikon valokuvakilpailu

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2014 klo 13:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tänä vuonna 1.-7.9.2014 vietettävän Ympäristöviikon teemana on ekosysteemipalvelut. Ekosysteemipalveluita ovat luonnon tarjoamat tuotteet ja toiminnot, kuten ravintokasvit ja niiden pölyttäminen, ravinteiden kierto, veden puhdistuminen ja luonnosta virkistyminen.  Mitkä näistä palveluista ovat sinun arjessasi tärkeitä? Nautitko kauniista järvimaisemasta, viljeletkö omaa puutarhaa, tarjoatko pesän pölyttäjille tai hyödynnätkö ravinnekiertoa kompostoimalla?

Osallistu Ympäristöviikon valokuvakilpailuun nappaamalla kuva, joka ilmaisee sinulle tärkeää ekosysteemipalvelua. Voit osallistua kilpailuun myös aiemmin ottamallasi kuvalla. Kerro muutamalla sanalla kilpailukuvasi sisällöstä ja lähetä se yhteystietojen kera Lahden seudun ympäristöpalveluille osoitteeseen ymparisto@lahti.fi. Lisää viestin nimeen tunnus "Ympäristöviikon kilpailu". Paperisen kuvan voit toimittaa skannattavaksi Ympäristöneuvonnan Kaupunki-infoon Kauppakeskus Triossa,  Aleksanterinkatu 18, Lahti (avoinna ma-pe 10-17, la 9-16). Osallistumisaika kilpailuun jatkuu 27.8.2014 klo 16.00 asti.

Kilpailu on avoin kaikille päijäthämäläisille. Arvovaltainen raati valitsee kilpailun voittajan, joka palkitaan 100 euron lahjakortilla. Kuvissa arvostetaan aiheeseen liittyvää ideaa, omaperäisyyttä ja hyviä valokuvauksellisia ominaisuuksia. Kilpailukuvista kootaan näyttely Kauppakeskus Trioon, www.ymparistoviikko.fi-sivustolle ja Ympäristöpalveluiden Facebook-sivuille.


Lahden seudun ympäristöpalvelut
Ympäristöviikon työntekijä Mirka Lares, mirka.lares@lahti.fi
www.lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

 

Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs