Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ympäristöviikkoa vietetään ensi viikolla 1.-7.9.!

Lahden kaupunki

Ympäristöviikkoa vietetään ensi viikolla 1.-7.9.!

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Vihreyttä syyskuun alkuun tuova Ympäristöviikko on pian täällä! Ensi viikon maanantaina 1.9. käynnistyy järjestyksessään 18. seudullinen Ympäristöviikko, jota vietetään Hartolassa, Hollolassa, Heinolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä. Tämän vuoden erityisteemana on ekosysteemipalvelut ja viikolla pureudutaan kysymykseen "Mitä luonto antaa minulle?"

Lahden seudun Ympäristöpalvelut toivottaa kaikki tervetulleiksi järjestämään omia, isompia tai pienempiä ympäristötempauksiaan. Tempaus voi olla vaikka oman porukan kesken järjestettävä piristysruiske tai kaikille avoin yleisötilaisuus. Kaikkia innokkaita tempauksen järjestäjiä pyydetään ilmoittamaan tapahtumansa osoitteessa www.ymparistoviikko.fi. Tapahtuman, tempauksen tai oman ympäristölupauksensa voi ilmoittaa mukaan vielä Ympäristöviikon aikanakin.

Ajantasainen lista kaikkien Ympäristöviikkoa viettävien kuntien tapahtumista on osoitteessa www.ymparistoviikko.fi > Tapahtumat. Tapahtumalistaa päivitetään jatkuvasti, joten sivulla kannattaa vierailla useamminkin! Toistaiseksi Ympäristöviikolla on tarjolla ainakin opastettuja patikka- ja luontoretkiä, monenlaisia neuvontatilaisuuksia, asiantuntijaluentoja, kirjojen tuunausta ja karttatyöpajaa lapsille. Yleisölle avoimiin tapahtumiin osallistuvien ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Siihen riittää, kun seuraa Ympäristöviikon ilmoittelua ja saapuu h-hetkellä paikalle virkein mielin!


Lisätiedot:

Lahden seudun ympäristöpalvelut p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

Ympäristöviikon työntekijä Mirka Lares, mirka.lares@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot


Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.

Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä
voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs