Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Yli 30 tapahtumaa ja räppirekka lahtelaisnuorille

Lahden kaupunki

Yli 30 tapahtumaa ja räppirekka lahtelaisnuorille

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 08:49
Julkaisija: Lahden kaupunki

Starttiviikko käynnistää uuden toimintakauden nuorisotiloissa eri puolilla Lahden kaupunkia. 22.–30.1. järjestettävän Starttiviikon aikana tarjolla on yli 30 tapahtumaa, joiden kautta on helppo tutustua ja tulla mukaan nuorisotilojen toimintaan. Viikon ohjelmistoon kuuluu musiikkia, hyvää meininkiä ja hauskoja illanviettoja.

Jo ennen varsinaista Starttiviikkoa yläkoululaisille on luvassa melkoinen välituntiyllätys, kun 18. ja 19.1. koulujen pihoille kaartavan räppirekan mukana nuorisopalveluiden terveisiä tuo Tuomas Kauhanen. Samalla oppilaat saavat esimakua huikeasta RapDown3-tapahtumasta, joka järjestetään 8-salissa Starttiviikon päätteeksi lauantaina 30.1. kello 15–20.

RapDownissa kilpa räpin herruudesta käydään sekä kevyessä että raskaassa sarjassa. Voittajan päättää yleisö huutoäänestyksellä. Raskaassa sarjassa kehään nousevat Aste, Tuomas Kauhanen ja Aito Mäkki. Kevyessä sarjassa yleisön suosiosta kilpailevat Karu-Kopla, KiD1 ja Laajakuva. Tapahtuman juontaa Arttu Lindeman. Tapahtuma on päihteetön, pääsymaksuton ja ikäraja on 12 vuotta.

Lahden nuorisopalveluiden Starttiviikko on aiempina vuosina ajoittunut syyskauden alkuun. Viime syksynä Starttiviikkoa ei järjestetty lainkaan nuorisotilojen muuttojen vuoksi. Kevään 2016 toimintakauden Starttiviikon merkeissä aloittaa yhteensä yhdeksän nuorisopalveluiden toimipistettä. Koko viikon ohjelmatiedot ovat osoitteessa www.nuorilahti.net/starttiviikko.

Lisätietoja

Piia Kojola
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.kojola@lahti.fi
www.nuorilahti.net/starttiviikko

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs