Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Vuoden suurin golf-turnaus Ryder Cup ensi viikonloppuna

Viaplay/Viasat

Vuoden suurin golf-turnaus Ryder Cup ensi viikonloppuna

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 11:23
Julkaisija: Viaplay/Viasat


Yhdysvallat isännöi tämän vuoden Ryder Cupia, johon Euroopan joukkue lähtee tavoittelemaan jo neljättä peräkkäistä voittoaan. Tapahtuman keskipisteenä on Hazeltine National Golf Club, joka sijaitseee Minnesotassa. Klubi on rutinoitunut suurkilpailujen järjestäjä. Hazeltine National isännöi mm. PGA Championshipiä vuosina 2002 ja 2009. Vuonna 2009 PGA Championshipin kärkikymmenikössä nähtiinkin paljon tämän vuoden Ryder Cup -pelaajia, kuten Euroopan joukkueen Rory McIlroy ja Martin Kaymer, sekä Yhdysvaltojen joukkueen Dustin Johnson ja Zach Johnson.

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay näyttävät Ryder Cupin 2016 suorana aina avausseremoniasta lähtien. Vilkkaana urheiluviikonloppuna kilpailua päästään seuraamaan suomenkielisellä selostuksella Viasat Urheilu ja Viasat Jääkiekko -kanavilla sekä Viaplay -palvelussa. Selostajina toimivat Teemu Tyry ja Nikke Tyry, sekä asiantuntijoina Timo Rauhala, Antti Vaalas ja Karri Kakko. Kisat on katsottavissa myös Viasat Golf -kanavalla englanninkielisellä selostuksella.

 

Näin katsot:

To-pe välinen yö 30.9. klo 00:00 Avajaisseremonia (Viasat Urheilu, Viasat Golf & Viaplay)

Perjantai 30.9. klo 15:30 Ryder Cup 1. kilpailupäivä (Viasat Urheilu, Viasat Golf & Viaplay)
klo 15:30-21:00 selostus Teemu Tyry & asiantuntija Timo Rauhala
klo 21:00 alkaen selostus Nikke Tyry & asiantuntija Antti Vaalas

Lauantai 1.10.  klo 15:30 Ryder Cup: 2. kilpailupäivä (Viasat Urheilu, Viasat Golf & Viaplay)
klo 15:30-21:00 selostus Teemu Tyry & asiantuntija Karri Kakko
klo 21:00 alkaen selostus Nikke Tyry & asiantuntija Antti Vaalas

Sunnuntai 2.10. klo 19:00 Ryder Cup: 3. kilpailupäivä (Viasat Jääkiekko, Viasat Golf & Viaplay)
Selostus Teemu Tyry & asiantuntija Timo Rauhala

 

Joukkueet:

Eurooppa

Kapteeni: Darren Clarke
Varakapteenit: Thomas Björn, Padraig Harrington, Paul Lawrie, Ian Poulter & Sam Torrance.
Pelaajat: Rafa Cabrera Bello, Matthew Fitzpatrick, Sergio Garcia, Martin Kaymer, Rory McIlroy, Thomas Pieters, Justin Rose, Henrik Stenson, Andy Sullivan, Lee Westwood, Danny Willet & Chris Wood.

Yhdysvallat

Kapteeni: Davis Love III
Varakapteenit: Jim Furyk, Tom Lehman, Steve Stricker, Bubba Watson & Tiger Woods.
Pelaajat: Rickie Fowler, J.B. Holmes, Dustin Johnson, Zach Johnson, Brooks Koepka, Matt Kuchar, Phil Mickelson, Ryan Moore, Patrick Reed, Brandt Snedeker, Jordan Spieth & Jimmy Walker.

 

Lisätietoja:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs