Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Viro tarjoaa perheille monipuoliset mahdollisuudet kesän viettoon

Eckerö Line Ab Oy

Viro tarjoaa perheille monipuoliset mahdollisuudet kesän viettoon

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 11:14
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Viro on varteenotettava ja monipuolinen kesälomakohde lapsiperheille. Jos kaipaa vaikka rantalomalle etelään, ei välttämättä tarvitse lähteä Tallinnaa kauemmaksi. Kesän aikana m/s Finlandialla on erityistarjontaa lapsiperheille.

Tallinnan kauniit rannat ovat iloinen yllätys, johon kesällä kannattaa ehdottomasti tutustua.

-          Tallinnaa ei helposti miellä rantakohteeksi, mutta kaupungista löytyy useampi hyvin hoidettu, upea hiekkaranta palveluineen, sanoo Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi.

Tallinnalaiset viettävät kauniita kesäpäiviä mielellään esimerkiksi Piritan, Stroomin tai Viimsin Haabaneemen rannoilla. Piritassa on lisäksi mielenkiintoisina nähtävyyksinä birgittalaisluostarin rauniot ja Tallinnan tv-torni. Perheen nuorimmat viihtyvät seikkailupuiston vauhdikkaissa köysiradoissa. Huonolla säällä voi pulikoida esimerkiksi Kalev Span tai Viimsin kylpylöissä.

-          Rocca al Maressa vain vartin päässä keskustasta on myös eläintarha norsuineen ja jääkarhuineen, Toikka-Everi muistuttaa.

Lomaa suunnitellessa kannattaa muistaa että Eckerö Linen perhepaketteihin sisältyy pääsylippuja tiettyihin kohteisiin. Monissa Tallinnan hotelleissa on myös isommille perheille soveltuvia perhehuoneita.

Lapset viihtyvät Pärnussa ja Tartossa

Jos lomapäiviä on enemmän kuin yksi, maksaa ehdottomasti vaivan lähteä kauemmaksi Tallinnasta ja tutustua muihinkin Viron kohteisiin.  Virossa välimatkat ovat lyhyitä, mikä on lapsiperheille helpotus. Eckerö Line tarjoaa hotellipaketteja eri puolilla Viroa.

Pärnu on virolaisten oma perinteinen kesälomakaupunki, joka sijaitsee vain 130 Tallinnasta etelään. Sen valkea hiekkaranta on kenelle tahansa elämys ja Pärnussa sijaitsee myös Viron suurin vesipuisto Tervise Paradiis. Lapsiperheille idyllinen pikkukaupunki on ideaalinen kohde.

-          Pärnussa voi kulkea ympäriinsä polkupyörällä ja siellä on kilometreittäin matalaa rantaa, jossa lapset voivat turvallisesti nauttia vesileikeistä, Toikka-Everi sanoo.

Tartto, vanha yliopistokaupunki Tartto sijaitsee noin 185 km Tallinnasta. Lasten näkökulmasta kiinnostavimmat kohteet ovat Aura-vesipuisto, kasvitieteellinen puutarha, tiedekeskus AHHAA ja Lelumuseo.

-          Jos liikkuu Tartossa päin, kannattaa tutustua myös uuteen jääkausimuseoon, Toikka-Everi kertoo.

Luonnonläheistä lomaa arvostavalle ehdottomia lomakohteita ovat Viron saaret, Saarenmaa ja Muhu.

m/s Finlandian yläkannesta lasten maailma

M/s Finlandian kokoustilat kannella 8 muuttuvat lasten maailmaksi juhannuksesta koulun alkuun asti. Pienemmille on oma tila, jossa leikkitädit leikittävät ja laulattavat lapsia. Isommille taas on hauskoja pelejä, kuten ilmakiekkoa ja pöytäjalkapalloa. Lisäksi laivalla kiertää taikuri tai klovni lapsia viihdyttämässä.

-          Jos jano yllättää, 5 euron limurannekkeella nuoret laivamatkustajat voivat hakea laivan tarjoilupisteistä vapaasti juotavaa, Toikka-Everi vinkkaa.

Katso myös:

www.visitestonia.com – sivustolta löytyy menovinkkien lisäksi mm. reittiehdotuksia autoileville lomailijoille

Kuvien oikeudet: www.visitestonia.com / Anneli Tandorf, Indrek Aija

Lisätietoja:

Ida Toikka-Everi

Myynti- ja markkinointijohtaja, Eckerö Line
puh. 0400 422 391
ida.toikka-everi(at)eckeroline.fi

 

Liitetiedostot

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2013 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.127.00 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs