Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Viikonloppuna vietetään Suomen Ladun Retkipäivää

Suomen Latu

Viikonloppuna vietetään Suomen Ladun Retkipäivää

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2015 klo 15:24
Julkaisija: Suomen Latu

Retkipäivä 29.8. on täydellinen hetki vaihtaa maisemaa sohvan pohjalta lähiluontoon. Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät silloin kaikille avoimia retkiä.

”Haluamme kannustaa kaikki ulos nauttimaan luonnosta”, Tiia Eskelinen Suomen Ladusta kertoo. Retkipäivän tapahtumat ovat hauskoja matalankynnyksen retkiä, joissa pääsee viettämään päivää hyvässä hengessä lähiluonnossa. Silloin järjestetään myös Muumien retkeilykouluja, joissa harjoitellaan retkeilytaitoja lapsilähtöisesti ja leikitään teemaan liittyviä leikkejä. Lähimmän retken löydät Suomen Ladun tapahtumakalenterista.

Retkeily on nautinnollista ja palauttavaa ulkoilua, joka sopii kaikille. Retken voi helposti suunnitella niin, että myös perheen pienimmät pääsevät mukaan. Luonnossa oleskelulla on lukuisia terveysvaikutuksia. Se lievittää stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja madaltaa sykettä sekä verenpainetta. Kauas ei tarvitse lähteä, sillä jo lähimetsä tarjoaa eväät onnistuneeseen retkeen.

Retkipäivä on osa Suomen Ladun Yhdessä -teemapäiviä. Yhdessä -tapahtumat ovat kaikille avoimia ja usein koko perheelle sopivia matalankynnyksen tapahtumia, joissa pääsee myös tutustumaan paikallisen ulkoiluyhdistyksen toimintaan.

Testaa millainen retkeilijä olet!

Suomen Latu ja Iskelmä-radio kannustavat suomalaisia retkeilemään koko viikon ajan radioaalloilla. Iskelmän nettisivuilla voit myös testata, millainen retkeilijä olet.

Lisätiedot:

Johanna Yli-Opas, yhdistys- ja tapahtumapäällikkö
johanna.yli-opas@suomenlatu.fi
puh. 040 546 6518

Tiia Eskelinen, lastentoiminnan koordinaattori
tiia.eskelinen@suomenlatu.fi
puh. 044 722 6305

www.suomenlatu.fi/yhdessa

Liitetiedostot

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 79 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs