Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Varaudu auringonpaisteeseen Car Shades -häikäisysuojilla

Oy Kaha Ab

Varaudu auringonpaisteeseen Car Shades -häikäisysuojilla

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2016 klo 13:18
Julkaisija: Oy Kaha Ab

Keväällä ja kesällä aurinko paahtaa usein kuumasti auton ikkunoista sisään. Matkustajat häikäistyvät, sisätilat kuumenevat ja auton sisätilojen pintamateriaalit kärsivät säteilystä ja saattavat haalistua. Ongelmaan on kuitenkin tyylikäs ja tehokas ratkaisu.

Mittatarkasti taka- ja sivuikkunat peittävä Car Shades suojaa matkustajia auringon UV-säteilyltä, auttaa pitämään sisätilat viileämpinä ja estää samalla avoimen näkyvyyden takatiloihin. Suojat toimivat myös hyönteisverkkona ikkunat auki ja pysyvät paikallaan moottoritienopeuksissakin.

Verrattuna tummennusteippauksiin Car Shades on edullisempi ja muuntautumiskykyisempi, sillä suojat voi irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa. Erilaisten imukuppiratkaisujen tarjoama peittävyys puolestaan jättää paljon toivomisen varaa – ulkonäöstä puhumattakaan. Valikoimaan kuuluu yhteensä noin 600 mallikohtaista häikäisysuojaa yli 40 automerkkiin. Car Shades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille.

Mallikohtaiset Car Shades – häikäisysuojat löytyvät nyt Kahan valikoimasta. Isossa-Britanniassa valmistettavat, käsin viimeistellyt suojat istuvat täydellisesti kohteeseen ja lisäävät matkustusmukavuutta monin eri tavoin.

 

Lisätietoja

Maria Wahlberg

09-61568319

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs