Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Uusista taidekonteista maalauspintoja ja maksuttomia tiloja nuorten omalle toiminnalle

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Uusista taidekonteista maalauspintoja ja maksuttomia tiloja nuorten omalle toiminnalle

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 13:31
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun nuorisopalveluiden katukuvaan toimittamat taidekolmiot ovat tänä kesänä suuria merikontteja – niiden pinnat ovat vapaassa käytössä katutaiteiluun ja sisätilat varattavissa maksutta nuorten omaan pop up -toimintaan.

Turun taidekolmiot ovat graffitista ja katutaiteesta kiinnostuneille vapaata taidepintaa. Tänä keväänä taidekolmiot ovat monikäyttöisiä merikontteja, joita ilmestyy Turun katukuvaan tänään ja viikonlopun aikana yhteensä seitsemän. Kaksi taidekolmioista sijoitetaan Samppalinnanpuistoon, kaksi Fleminginpuistoon – joka tunnetaan paremmin Tonttumäkenä – sekä kaksi Kunnallissairaalantien varrella olevaan Sikaojanpuistoon. Wäinö Aaltosen museon vieressä olevaan Ekoluotoon sijoitetaan yksi taidekolmio, joka siirretään syksyn saapuessa Veistämönaukiolle. Yksi Sikaojanpuiston ja yksi Fleminginpuiston konteista on viikonlopun yli lainassa TVO:lla, ja ne siirretään paikoilleen maanantaina 16. toukokuuta.

Turun taidekolmioiden kontit ovat ympärivuotisessa käytössä. Nuoret voivat varata konttien sisätiloja käyttöönsä veloituksetta. Niihin voi panna pystyyn vaikka oman ravintolan ravintolapäivänä, niissä voi järjestää oman näyttelyn tai vetää keikan kavereille oman bändin kanssa. Ehtona käytölle on, että toiminta ja tapahtumat ovat päihteettömiä sekä lain ja Turun kaupungin järjestyssääntöjen mukaisia.

Kolmioissa on paloturvallinen jätehuolto tyhjille spraymaalipurkeille.

Turun taidekolmiot netissä: www.turku.fi/vapaa-aika/kulttuuri/taidekolmiot, jossa myös linkki varauskalenteriin. Lisätiedot Vimman palvelupisteen numerosta (02) 262 3112. Turun taidekolmiot somessa www.facebook.com/turuntaidekolmiot ja Instagramissa @turuntaidekolmiot. Taidekolmioista vastaa Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelut.

Lisätiedot:

toiminnanjohtaja Tatu Moisio
puh. 050 554 6388
tatu.moisio@turku.fi
Turun nuorisopalvelut
Turun vapaa-aikatoimiala

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs