Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Urho Kekkosen kansallispuisto hakee talkoilijoita kammin loppurakentamiseen

Metsähallitus

Urho Kekkosen kansallispuisto hakee talkoilijoita kammin loppurakentamiseen

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 14:30
Julkaisija: Metsähallitus

Vongoivan kammin jatkotalkoot pidetään 14.9. alkaen ja mukaan otetaan 5 ensin ilmottautunutta. Talkoisiin voi varata 2-5 päivää mahdollisuuksien mukaan ja jo muutamastakin päivästä on apua.

Ilmottautuminen talkoisiin tapahtuu laittamalla postia osoitteeseen tarja.tuovinen(at)metsa.fi tai soittamalla p. 040 756 9337 tai Antero Aikio p. 0400 290 409. Ilmottautumiset perjantaina klo 16 mennessä. Urho Kekkosen kansallispuisto tarjoaa ruuat osallistujille ja kulkuapua talkoopaikalle. Mukaan kannattaa varata teltta, mutta kammissakin mahtuu osa jo yöpymään.

Voingoivan kammin kunnostuksen aloitti ja sai hyvälle tolalle retkeilijäporukka, joka koostui internetin Tulilla retkeilijäyhteisön jäsenistä. Porukan keräsi talkoisiin kuopiolainen Jouni Ohtamaa. Kammin valmiiksi saattaminen ja käyttöönotto vaatii vielä muutaman talkoopäivän. Vesieristyksiä täytyy vielä parantaa, turvetus tehdä loppuun sekä sisätilat viimeistellä.

Vongoivan kammi otetaan käyttöön heti valmistumisen jälkeen varauskammina. Varauksia otetaan vastaan kammin valmistuttua Palvelupiste Kiehisessä tai sähköpostitse ukpuisto(at)metsa.fi.

Lisätietoja talkoista

Puistomestari Antero Aikio, p. 0400 290 409

Liitetiedostot

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs