Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Unelmat Liikkeelle -talvirieha su 7.2.

Lahden kaupunki

Unelmat Liikkeelle -talvirieha su 7.2.

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 10:44
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden Lasten Talvikarnevaalien viimeisenä tapahtumapäivänä sunnuntaina 7.2. klo 12–15 laitetaan Unelmat liikkeelle. Launeen perhepuistossa järjestettävä Talvirieha tarjoaa talvista tekemistä koko perheelle. Luvassa on talvisia pelejä, leikkejä ja mukavaa ohjelmaa. Ota oma liukuri, pulkka ja luistimet mukaan! 

Klo 12 alkaa lämpimän mehun tarjoilu 200 ensimmäiselle. Perhepuistossa on myös laavu, josta voi ostaa nuotiomakkaraa, kahvia ja mehua. 

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Unelmat Liikkeelle, Lahden Lasten Talvikarnevaalit ja Koulutuskeskus Salpaus. Tapahtumaan on vapaa pääsy! 

Lahdessa helmikuussa vietettävän Unelmat Liikkeelle -kuukauden tarkoituksena on innostaa ja kannustaa lahtelaisia lisäämään liikettä omassa ja muiden arjessa erilaisten kokeilujen ja tapahtumien kautta.

Tavoitteena on saada lahtelaiset järjestämään 1000 tapahtumaa / kokeilua helmikuun aikana. Unelmana on, että tapahtumat ja toimintamallit jäävät elämään toimintakulttuuriin ja yhteisöihin kuukauden jälkeenkin. 

Lisätietoja hankkeen nettisivuilta: lahti.unelmatliikkeelle.fi 

Lisätietoja:
www.talvikarnevaalit.fi
Matti Karhos, p. 050 387 8792
Vuokko Kortelainen, p. 050 383 6551

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs