Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Tuttuja tv-kasvoja Meidän talon ja Meidän Mökin sivuille

A-lehdet Oy

Tuttuja tv-kasvoja Meidän talon ja Meidän Mökin sivuille

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2014 klo 09:39
Julkaisija: A-lehdet Oy

Asumisen vahvat aikakauslehdet Meidän talo ja Meidän Mökki aloittavat yhteistyön tv:stä tuttujen Ari Lahden ja Kirsi Laamasen kanssa. Innokas remppakaksikko esiintyy Fox-kanavalla jo neljättä kautta pyörivässä Arin ja Kirsin Kotirempat -ohjelmassa.

”Olemme iloisia siitä, että saamme nämä vahvat ammattilaiset tiimiimme. He opastavat rakentamaan uutta ja korjaamaan vanhaa selkein ohjein ja rennoin ottein”, Meidän talon päätoimittaja Titta Kiuru toteaa.

”Tämä parivaljakko näyttää, miten pienellä vaivalla voi saada uutta ilmettä kotiin ja mökille, kuitenkin niin että asiat tulevat varmasti tehtyä oikein”, päätoimittaja Mervi Turunen sanoo.

Arin ja Kirsin kädentaidot näkyvät ensi syksystä alkaen Meidän talo- ja Meidän Mökki -lehtien sivuilla sekä videoissa ja markkinointiyhteistyössä.

”Rakentaminen on meille molemmille mielekästä hommaa ja toivomme, että se tarttuu myös lukijoihin. Haluamme innostaa lukijoita rohkeasti kokeilemaan omia rajojaan”, Ari Lahti ja Kirsi Laamanen summaavat.

Lisätiedot:

Meidän talon päätoimittaja Titta Kiuru, 050 414 4365, titta.kiuru@a-lehdet.fi

Meidän Mökin päätoimittaja Mervi Turunen, 050 414 4252, mervi.turunen@a-lehdet.fi

 

 

 

Meidän Mökkiä ja Meidän taloa julkaisee A-lehdet Oy, joka on asumisen aikakauslehtien markkinajohtaja (Avotakka, Meidän talo, Meidän Mökki, Viherpiha ja Unelmien Talo&Koti) yhteensä 1,2 miljoonalla lukijallaan (KMT 2013). Meidän Mökin lukijamäärä oli 205 000 ja Meidän talon lukijamäärä 264 000 (KMT 2013).

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs