Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turun seudun kunnat liikuttavat nuoria maksutta

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun seudun kunnat liikuttavat nuoria maksutta

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2015 klo 09:36
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Syyskuun alussa käynnistyy 13–19-vuotiaille maksutonta harrasteliikuntaa tarjoava palvelu, Mihi.fi. Se on suunnattu erityisesti nuorille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta.

Mihi.fi-tuotteessa liikuntaharrastuksen aloittamisesta on tehty mahdollisimman helppoa. Laajasta tuntivalikoimasta voi valita haluamansa lajit ja harrastaa silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Tunnit on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla lähtötasosta riippumatta. Esimerkiksi kuntosalivuoroilla on aina ohjaaja, joka tarvittaessa opettaa oikeat liikeradat ja suunnittelee sopivan harjoitusohjelman.

 Liikkumaan voi lähteä vaikka kesken kauden, sillä aiempaa kokemusta ei vaadita. Jotta tunneille olisi mahdollisimman helppo mennä, löytyy nettisivuilta myös perille löytämistä helpottava mobiilioptimoitu karttasovellus.

 Mihi.fi-tuote on kehitetty Turun kaupungin Poweraction-toiminnan pohjalta yhteistyössä Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla -hankkeen kanssa. Mihi.fi-tuotteessa ovat mukana Turun lisäksi Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko ja Sauvo sekä LiikU (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry).

Nuorille kerrotaan Mihi-tuotteesta kouluissa ja myös vanhemmille tiedotetaan maksuttomista liikuntamahdollisuuksista koulujen kautta. Liikuntakalenteri ja lisätietoa löytyy osoitteesta www.mihi.fi.

Lisätietoja:

nuorten liikuntapalveluvastaava
Jorma Fisk, jorma.fisk@turku.fi, p. 050 554 6250
Liikuntapalvelukeskus
Vapaa-aikatoimiala
Turun kaupunki

projektipäällikkö
Anu Oittinen, anu.oittinen@liiku.fi, p.040 900 0849
Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla -hanke
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs