Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turun nuorisovaltuustolta rahoitusta nuorten hankkeille

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun nuorisovaltuustolta rahoitusta nuorten hankkeille

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Nuorten hankerahahaku on jälleen käynnissä. Turun nuorisovaltuusto tukee nuorten itse ideoimien hankkeiden toteuttamista vuosittain yhteensä 10 000 eurolla.

Turun nuorisovaltuuston hankerahaa voi hakea ryhmä, jossa on vähintään kolme 13–19-vuotiasta Turussa asuvaa tai opiskelevaa nuorta. Hankerahan hakuaika on nyt käynnissä ja jatkuu 14. helmikuuta saakka. Nuorten toivotaan ideoivan tapahtumia tai toimintaa, joihin mahdollisimman moni voi osallistua. Kyseessä voi olla esimerkiksi teemapäivä, konsertti, disko, retki, luento tai kurssi, joka ei muuten toteutuisi. Yksittäiselle hankkeelle voidaan myöntää enintään 2000 euroa.

Nuorisovaltuuston puheenjohtajisto esikarsii hankkeet, jotka eivät täytä hankehaun sääntöjä. Hankkeita ideoineet nuoret esittelevät jatkoon päässeet ideansa nuorisovaltuuston kokouksessa Turun kaupungintalolla 16.3.2016. Nuorisovaltuusto valitsee äänestämällä ne ideat, jotka saavat rahoitusta. Hankkeet toteutetaan vuoden 2016 aikana.

Hakuaika 25.1.–14.2.2016. Hakulomake, haun säännöt sekä muut materiaalit ovat verkossa osoitteessa www.turku.fi/nuorisovaltuusto.

Turun nuorisovaltuusto on vaaleilla valittu sitoutumaton Turussa asuvia ja opiskelevia nuoria edustava vaikuttajaryhmä, joka ajaa nuorten etuja.

 

Lisätiedot:

Nuorisosihteeri Mirja Teräs, puh. 044 907 2969

mirja.teras@turku.fi

Turun kaupungin Vapaa-aika toimiala

Turun nuorisopalvelut

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs