Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turun nuorisovaltuusto tarjoaa elokuvan elokuisen taivaan alla

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun nuorisovaltuusto tarjoaa elokuvan elokuisen taivaan alla

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2016 klo 08:15
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun nuorisovaltuusto tarjoaa kaupunkilaisille ilmaisen ulkoilmaelokuvanäytöksen Brinkkalan pihalla 25. elokuuta. Tänä vuonna elokuvana nähdään Disneyn rakastettu Leijonakuningas.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja suuren suosion saavuttanut Turun nuorisovaltuuston ulkoilmaelokuvatapahtuma toteutetaan yhteistyössä Turun Kirjakahvilan ja Turun Elokuvakerhon kanssa.

– Tällaisia isompia tapahtumia järjestämme kerran vuodessa, pienempiä useampia. Tällaisten tapahtumien tarkoituksena on lisätä nuorisovaltuuston näkyvyyttä kaupungissa ja ihan vain tarjota mukavia tapahtumia nuorille ja nuorenmielisille, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Alexis Vartiainen sanoo.

Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Turun Kirjakahvila on avoinna tapahtuman ajan.

– Säätä kannattaa tarkkailla ja pukeutua sen mukaan. Istuinpenkit ovat puuta, joten pehmeämpi istuinalustakin voi olla tarpeen.

Turun nuorisovaltuusto on vaaleilla valittu 13–18-nuorten vaikuttajaryhmä ja edustaja kaupungissa. Nykyinen nuorisovaltuusto aloitti kaksivuotisen toimikautensa tammikuussa 2016.

Turun nuorisopalvelut esittää: Leijonakuningas Brinkkalan pihalla 25.8.2016 klo 21–23. Portit avataan 20.45. Sisään mahtuu 250 ensimmäistä. Media on lämpimästi tervetullut tapahtumaan!

 

Lisätiedot:
Nuorisosihteeri Mirja Teräs
puh. 044 907 2969
mirja.teras@turku.fi
Nuorisopalvelut
Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs