Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turkulainen lääkäri on Tampere-talon seitsemäs miljoonas kävijä

Tampere-talo Oy

Turkulainen lääkäri on Tampere-talon seitsemäs miljoonas kävijä

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2016 klo 11:34
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Tampere-talossa koettiin historiallinen hetki tänään keskiviikkona 16.3., kun konsertti- ja kongressikeskuksen seitsemäs miljoonas asiakas asteli pääovista sisään kello 10.15. Turkulainen lääkäri Jutta Peltoniemi, 38, yllättyi iloisesti, kun Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas oli häntä pääaulassa vastassa ennätysuutisen ja onnittelujen kera.

Tampere-taloon terveyskeskuslääkärinä työskentelevän Jutta Peltoniemen toi keskiviikosta perjantaihin 16.-18.3. pidettävät Tampereen Lääkäripäivät, jotka kuuluvat talon kevään suurimpiin koulutustapahtumiin. Peltoniemi sai palkinnoksi konserttilahjakortin sekä kukkakimpun ja kunniakirjan. Syntyjään turkulaisella Peltoniemellä on Tampereelle läheiset siteet.  

‒ Äitini on kotoisin täältä ja isoisäni asuu edelleen kaupungissa. Tampere-talossa olen vieraillut aikaisemmin viidesti näillä lääkäripäivillä, mutta konsertissa ei ole tullut vielä käytyä. Käytän lahjakortin varmasti johonkin lastentapahtumaan, kolmen lapsen äiti kertoo.

Lääkäripäivät kokoaa Tampere-taloon tällä viikolla yli 3000 osallistujaa. Tampereen Lääkäriseuran ja Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin tapahtumalla on pitkät perinteet. Tampereella se järjestetään nyt jo 37. kerran, ja Tampere-talossa tapahtuma on pidetty talon perustamisvuodesta 1990 alkaen.

Vuosi 2015 oli Tampere-talon 25-vuotisjuhlavuosi sekä samalla talon historian ennätysvuosi. Tapahtumakävijöitä oli lähes 308 000 ja päiväkävijöitä ennätykselliset 355 000. Liikevaihto oli 8 miljoonaa euroa ja tulos kaikkien aikojen korkein, 400 000 euroa. Koko liikevaihto ja muut tuotot kohosivat 13,5 miljoonaan. Tampereen kaupunki ja Tampere-talo Osakeyhtiö investoivat parhaillaan talon uusiin palveluihin ja tiloihin kaikkiaan 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja

Tampere-talo: toimitusjohtaja Paulina Ahokas, p. 040 5511 551 paulina.ahokas@tampere-talo.fi

Tampereen Lääkäripäivät: pääsihteeri Jan Valkila, p. 040 749 4839

Kuvia liitteenä lehdistön käyttöön

Kuvaaja: Janne Viinanen

Kuva 1) Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Jutta Peltoniemi, Tampereen Lääkäripäivien pääsihteeri Jan Valkila

Kuva 2) Jutta Peltoniemi

Facebook live-video Tampere-talon sivulla
7. miljoonannen kävijän Jutta Peltoniemen tunnelmat 

Liitetiedostot

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs