Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turku onnittelee 65 vuotta täyttäviä

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turku onnittelee 65 vuotta täyttäviä

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 10:39
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun kaupunki lähettää onnittelukirjeet 65 vuotta täyttäville turkulaisille. Henkilöt, joiden 65-vuotissyntymäpäivä on 1.7.–31.12.2016 saavat kaupunginjohtaja Aleksi Randellin allekirjoittaman onnittelukirjeen alkuviikosta. Vuoden alkupuoliskon syntymäpäiväsankarit saivat kirjeen jo helmikuussa. Kirjeen saajia on tänä vuonna noin 2 000. Onnittelukirjeitä on lähetetty vuodesta 2014 alkaen.

Lahjaksi pääsylippuja

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala haluaa ilahduttaa syntymäpäiväsankareita lahjalla. Kirjeen kääntöpuolelta löytyy pääsyliput kahteen liikuntapaikkakäyntiin, vapaaliput kahteen Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttiin ja sisäänpääsylippu Turun linnaan. Näiden pääsylippujen avulla kaupunki haluaa tarjota 65-vuotiaille mahdollisuuden tutustua Seniori-rannekkeeseen kuuluviin palveluihin.

Senioriranneke on kehitetty 65 vuotta täyttäneiden turkulaisten liikunta- ja kulttuuriharrastuksen ylläpitämiseksi. Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeen avulla hyvin edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla käytössä ovat Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kausittain vaihtuvat kulttuuripalvelut. Ranneketta saa käyttää kerran päivässä, jolloin päivähinnaksi tulee n. 22 senttiä. Kerran viikossa käytettäessä harrastuskerran hinta jää vielä n. 1,5 euroon. Ensimmäisellä puolen vuoden käyttömaksun latauskerralla on lisäksi maksettava 8 euroa rannekkeesta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

Onnittelukirjeessä muistutetaan, että liikunnan ja kulttuurin harrastaminen lisää terveyttä ja tuo vireyttä. Säännöllinen liikunta ehkäisee sairauksia ja ylläpitää toimintakykyä. Liikunta- ja kulttuuriharrastukset ovat myös keino sosiaalisten suhteiden hoitamiseen.

Suoramarkkinointikielto estää kirjeen saapumisen

Posti tuo kirjeen kotiin kaikille muille, paitsi henkilöille, jotka ovat ottaneet käyttöön suoramarkkinointikiellon. He voivat noutaa kirjeen joko Impivaaran uimahallista tai Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4) esittämällä henkilötodistuksen.

Lisätietoja:
liikuntapalveluvastaava Anna Mäkirinta, p.050 554 6224, anna.makirinta@turku.fi
Turun vapaa-aikatoimiala
Liikuntapalvelukeskus

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs