Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turku onnittelee 65 vuotta täyttäviä ja tarjoaa liput liikuntaan, museoon ja konsertteihin

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turku onnittelee 65 vuotta täyttäviä ja tarjoaa liput liikuntaan, museoon ja konsertteihin

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 14:25
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun kaupunki lähettää onnittelukirjeet 65 vuotta täyttäville turkulaisille. Ensimmäinen erä kaupunginjohtaja Aleksi Randellin allekirjoittamia onnittelukirjeitä lähetetään tällä viikolla henkilöille, joiden 65-vuotissyntymäpäivä on 1.1.–30.6.2016. Vuoden loppupuoliskon syntymäpäiväsankarit saavat onnittelukirjeen elokuussa. Kirjeen saajia on tänä vuonna noin 2 000. Onnittelukirjeitä on lähetetty vuodesta 2014 alkaen.

Lahjaksi pääsylippuja

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala haluaa ilahduttaa syntymäpäiväsankareita lahjalla. Kirjeen kääntöpuolelta löytyy pääsyliput kahteen liikuntapaikkakäyntiin, vapaaliput kahteen Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttiin ja sisäänpääsylippu Turun linnaan. Näiden pääsylippujen avulla kaupunki haluaa tarjota 65-vuotiaille mahdollisuuden tutustua Seniorirannekkeeseen kuuluviin palveluihin.

Senioriranneke on kehitetty 65 vuotta täyttäneiden turkulaisten liikunta- ja kulttuuriharrastuksen ylläpitämiseksi. Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeen avulla hyvin edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla käytössä ovat Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kausittain vaihtuvat kulttuuripalvelut. Ranneketta saa käyttää kerran päivässä, jolloin päivähinnaksi tulee n. 22 senttiä. Kerran viikossa käytettäessä harrastuskerran hinta jää vielä n. 1,5 euroon. Ensimmäisellä puolen vuoden käyttömaksun latauskerralla on lisäksi maksettava 8 euroa rannekkeesta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

Liikunta ja kulttuuri lisäävät terveyttä

Onnittelukirjeessä muistutetaan, että liikunnan ja kulttuurin harrastaminen lisää terveyttä ja tuo vireyttä. Säännöllinen liikunta ehkäisee sairauksia ja ylläpitää toimintakykyisyyttä. Liikunta- ja kulttuuriharrastukset ovat myös keino sosiaalisten suhteiden hoitamiseen.

Lisätietoja: liikuntapalveluvastaava Roosa-Mari Neitola, roosa-mari.neitola@turku.fi, p. 050 554 6224.

 

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus aloitti Senioriranneke-palvelun vuonna 2006 alun perin 70+-nimisenä. Palvelun ikärajaa alennettiin viidellä vuodella vuonna 2009. Vuonna 2011 tarjon-taa monipuolistettiin kaupungin kulttuuripalveluilla. Tällä hetkellä Senioriranneketta käyttää n. 4200 turkulaista. Lisätietoja: www.turku.fi/senioriranneke

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs