Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Turku ja Tartto juhlistavat 20-vuotista ystävyyttään

Turun kaupunki

Turku ja Tartto juhlistavat 20-vuotista ystävyyttään

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun päivänä 18.9. klo 14 kaikille avoin yleisöluento

Turku ja Tartto ovat tehneet ystävyyskaupunkiyhteistyötä 20 vuotta. Turussa kaupunkilaiset voivat osallistua juhlavuoteen pääkirjaston Studiossa Turun päivänä 18.9.2016.

Tarton pormestari Urmas Klaas pitää luennon "Kulttuurin merkitys kaupungin kehittämisessä Tartossa". Kaikille avoin yleisöluento pidetään pääkirjaston Studiossa Turun päivänä 18.9. klo 14.00–15.30.

Luento pidetään viroksi ja tulkataan suomeksi. Kommenttipuheenvuoron esittää Turun kirjastopalvelujohtaja Aart de Heer, ja sen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun. Kirjaston aulassa on Tarton kaupungin esittelypiste. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

- Turku ja Tartto ovat molemmat yliopistokaupunkeja ja kulttuurin keskuksia, joilla on pitkät perinteet, mutta samalla myös moderneja ja eteenpäin meneviä kaupunkeja, sanoo Turun kaupungin kansainvälisten asioiden päällikkö Mika Akkanen.

Ystävyyskaupunkiyhteistyön juhlinta jatkuu lokakuun lopussa Tartossa. Turun kaupungin delegaatio osallistuu silloin seminaariin, jonka aiheena on arkkitehtuurin merkitys kaupunkien kehittämisessä.

Lisätiedot Turun ja Tarton ystävyyskaupunkiyhteistyöstä: Turun kaupungin kansainvälisten asioiden päällikkö Mika Akkanen, 050 559 0590.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs