Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Timo Airaksisen Halun vallassa – Onnellisuutta etsimässä -teoksen julkaisutilaisuus 7.10.

Arktinen Banaani

Timo Airaksisen Halun vallassa – Onnellisuutta etsimässä -teoksen julkaisutilaisuus 7.10.

Kutsu.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 09:15
Julkaisija: Arktinen Banaani

 

Halun vallassa – Onnellisuutta etsimässä -teoksessaan Timo Airaksinen pohtii, voisiko siitä jos kaiken saisi, seurata pysyvä onnellisuuden tila? Onnea tavoitellaan myös Esa Mäkijärven esikoisromaanissa Vieraita ja hänen viidennessä runokokoelmassaan Mana.

Timo Airaksinen on Helsingin yliopiston käytännöllisen filosofian professori emeritus, jonka erityisalaa ovat etiikka ja yhteiskuntafilosofia. Uutuusteos Halun vallassa – onnellisuutta etsimässä kyseenalaistaa sen, ovatko meidän halumme todella omiamme. Myös tietotekniikan mukaantulo jokapäiväiseen elämäämme vaikuttaa yllättävillä tavoilla halukäyttäytymiseemme.

Esa Mäkijärvi on kirjailija ja esseisti, joka on aiemmin julkaissut runokokoelmia sekä tietokirjat Valkoinen baletti – kirjoituksia Real Madridista espanjalaisesta jalkapallosta sekä Pomon lumo -Bruce Springsteenin tarina. Nyt ilmestynyt romaani Vieraita tarttuu epätavalliseen sota-aiheeseen. Rintamakarkureiksi päätyneet sotamies ja lotta kohtaavat hylätyssä kartanossa.

 

Tervetuloa kolmen teoksen julkistamistilaisuuteen keskiviikkona 7.10. klo 15–18 Rööperin Taidesalonkiin, Iso-Roobertinkatu 29-31 (lähellä Fredan ja Roban risteystä, soita summeria).

Ilmoittautumiset ti 6.10. mennessä: harto.pasonen@sarjakuva.com

Lisätiedot: Arktinen Banaani, Vesa Anttonen, vesa.anttonen@sarjakuva.com, puh. 040 778 3254

Arvostelukappaletilaukset: myynti@sarjakuva.com

Liitetiedostot

 

20-vuotisjuhlaansa viettävä Arktinen Banaani tunnetaan erityisesti sarjakuvajulkaisuistaan, joiden vahvinta kotimaista kärkeä edustavat B. Virtanen, Fingerpori ja Kamala luonto. Sarjakuvakirjoja yritys on myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta. Viime vuosina kustannustoiminta on laajentunut myös tieto- ja kaunokirjallisuuteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs