Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Tietokirjaraati ruotii uutuusteoksia Turun Kirjamessuilla

Suomen tietokirjailijat ry

Tietokirjaraati ruotii uutuusteoksia Turun Kirjamessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 16:50
Julkaisija: Suomen tietokirjailijat ry


Lauantaina viihdyttää Tietokirjaraati, sunnuntaina keskustellaan Suomen ja Saksan suhteesta

Tietokirjaraati arvioi lauantaina Levyraadista tutulla formaatilla viisi ajankohtaista tietokirjaa. Raadissa on reipas tuomaristo: Turun Sanomien kulttuuritoimituksen esimies Tuomo Karhu, kirjailija ja äidinkielenopettaja Tommi Kinnunen, mediatutkija Katariina Kyrölä ja viestintäkouluttaja Tuula Vainikainen. Tiedon Satakunta -ohjelma puolestaan marssittaa lauantaina lavalle tietokirjailijoita Porista, Pihlavasta, Uniluodosta ja Raumalta.

Sunnuntaina entiset Saksan kirjeenvaihtajat toimituspäällikkö Ilkka Ahtiainen ja toimittaja Yrjö Lautela ja Suomen Saksan-instituutin johtaja Laura Hirvi keskustelevat Suomen ja Saksan suhteesta. Millaiset ovat Suomi ja Saksa kauppakumppaneina? Miten pakolaistilanne vaikuttaa EU-maiden suhteisiin? Millä tavalla Saksasta uutisoiminen on muuttunut vuosien aikana? Entä miten voi Suomesta Saksaan suuntauva kulttuurivienti?

SUOMEN TIETOKIRJAILIJAT RY:N LAVAOHJELMA TURUN KIRJAMESSUILLA

Lauantaina 1.10. klo 14.00–14.45 Tieto-lava
TIETOKIRJARAATI
Ajankohtaisia tietoteoksia arvioivat Turun Sanomien kulttuuritoimituksen esimies Tuomo Karhu, kirjailija ja äidinkielenopettaja Tommi Kinnunen, mediatutkija Katariina Kyrölä sekä tietokirjailija ja viestintäkouluttaja Tuula Vainikainen. Juontajana viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Lauantaina 1.10. klo 17.00–17.30 Satakunta B-halli
TIEDON SATAKUNTA
Satakuntalaisesta historiallisesta kirjallisuudesta puhuvat tietokirjailijat Onerva Lääperi, Tapio NiemiPertti Rajala ja Hannes Tiira. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen Porin toimipisteen kanssa.

Sunnuntaina 2.10. klo 12.30–13.10 Tieto-lava
SUOMI JA SAKSA TÄNÄÄN

Keskustelijoina entiset Saksan kirjeenvaihtajat toimituspäällikkö Ilkka Ahtiainen ja toimittaja Yrjö Lautela sekä Suomen Saksan-instituutin johtaja Laura Hirvi. Juontajana Anne Rutanen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Goethe-Institut Finnlandin kanssa.

TAPAA TIETOKIRJAILIJA!

Suomen tietokirjailijat ry:llä on Lounais-Suomessa 253 jäsentä ja koko maassa yli 3 100. Yhdistyksen jäsenet edustavat monia eri tieteenaloja ja aihepiirejä. Suomen tietokirjailijat ry:n osastolla (A39) lounaissuomalaiset tietokirjailijat kertovat tasatunnein työstään ja teemoistaan aina suoluonnosta muistisairauksiin, vanhoihin postikortteihin, elintarvikehygieniaan ja suomalaisiin lännenelokuviin. Tervetuloa tutustumaan alueen tietokirjailijoihin!

Lisätiedot

Linda Lappalainen | tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
linda.lappalainen@suomentietokirjailijat.fi | 050 41 05584

www.suomentietokirjailijat.fi

_____

Suomen tietokirjailijat ry on maamme suurin kirjailijajärjestö. Se edistää tietokirjallisuutta, jakaa apurahoja ja palkintoja sekä valvoo tieto- ja oppikirjailijoiden tekijänoikeudellisia ja taloudellisia etuja. Yhdistyksellä on yli 3 100 jäsentä.

suomentietokirjailijat.fi | Facebook | Twitter

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs