Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » The Addams Family, Sänky, Viimeinen valssi ja Nuolikärppä päättymässä – syyskauden vierailut päättyvät KOM-teatterin Sattumiin

Oulun kaupunginteatteri

The Addams Family, Sänky, Viimeinen valssi ja Nuolikärppä päättymässä – syyskauden vierailut päättyvät KOM-teatterin Sattumiin

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2015 klo 15:26
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Kevätkauden hitti, jo yli 25 000 katsojaa hurmannut musikaalikomedia The Addams Family ja pienillä tarinoilla katsojansa ihastuttanut Sänky ovat poistumassa ohjelmistosta. Myös maaliskuussa ensi-iltansa saaneet koominen ja koskettava Viimeinen valssi sekä seikkailunäytelmä Nuolikärppä ovat päättymässä. Esityksiä on jäljellä enää muutamia; ne kaikki nähdään viimeisen kerran lauantaina 19.12.

Lauantaina 12.12. klo 11–12 teatterilla on koko perheen joulutapahtuma. Ohjelmassa on mm. satutuokio klo 11.30, korttipaja sekä joulupukin vierailu. Myyntipalvelusta on saatavissa lipputarjouksia joulu-tammikuun esityksiin sekä lahjakortteja pukinkonttiin.

Syyskauden vierailut päättyvät KOM-teatterin esitykseen Sattumia 15.12. klo 19 suurella näyttämöllä. Kyseessä on absurdi äärikomedia, joka perustuu Daniil Harmsin lyhyttarinoihin. Rooleissa Laura Malmivaara, Vilma Melasniemi, Eeva Soivio, Arttu Kapulainen (vier.), Niko Saarela ja Juho Milonoff. Ohjaus ja sovitus Lauri Maijala.


Lisätiedot: viestintä- ja markkinointisuunnittelija Päivi Vuoti-Karvonen p. 044 703 7111
paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi, teatteri.ouka.fi

Pressikuvia ladattavissa osoitteessa http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs