Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Tervetuloa seuraamaan miten ohuista hiuksista tehdään paksut!

Doctrina

Tervetuloa seuraamaan miten ohuista hiuksista tehdään paksut!

Kutsu.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 14:02
Julkaisija: Doctrina

Kutsu                                                    19.1.2016

 

Uusi kotimainen innovaatio ratkaisee ohenevien hiusten ongelman

Tule katsomaan miten mallien hiukset muuttuvat!

 

Tervetuloa tutustumaan TopFiber-tuotteeseen ja siihen, miten ohuista hiuksista saadaan paksun näköiset.

Tilaisuus pidetään tiistaina 26.1. klo 14.00-15.00 City Centerissä sijaitsevassa Piece of hair -kampaamossa Helsingin keskustassa, Kaivokatu 8 (Makkaratalo 3. krs.). Paikalla on kaksi mallia, joiden hiukset käsitellään TopFiber-tuotteella. Samalla voi ottaa itsellesi kokeiluun tuotetta. Halutessasi Arto Martiskainen käsittelee myös omat hiuksesi hiustuuhenteella.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 25.1. mennessä:

Doctrina Viestintä, Riitta Rautakoura puh. 040 7541673 tai riitta.rautakoura@doctrina.fi

Hiusmuotoilija Arto Martiskainen perusti aikoinaan Espoon Iso Omenaan Suomen suurimpiin kuuluvan parturi-kampaamon. Salongin myymisen jälkeen mies halusi toteuttaa vielä jotakin merkittävää. Nyt markkinoilla on valmis tuote, joka auttaa runsaasta hiustenlähdöstä kärsiviä naisia ja miehiä 

Naisten hiustenlähtö ei ole harvinainen ilmiö. Hiusmuotoilija Arto Martiskaisen mukaan useimmilla naisilla hiukset alkavat harventua 50 ikävuoden jälkeen. Kyseessä on selkeästi hormonaalinen ilmiö. Martiskainen antaa naisille kuitenkin toivoa, sillä hiuksista voidaan tehdä paksunnäköiset.

TopFiber –kuituvalmistetta suihkutetaan hiuksiin elektronisen pumpun avulla. Kuitupumppu pitää sisällään elektronista teknologiaa. Kuitu, joka tuuhentaa hiukset, on valmistettu lampaanvillasta. Kuidun on oltava täsmälleen 0,3-0,4 mittaista, jotta se saadaan tasaisesti ulos sumuttimesta. Pumppu on rakennettu niin, että kuitu levittyy erittäin tasaisesti ja huomaamattomasti hiuksiin. Hiuksista ei huomaa, missä kohtaa kuitua on sumutettu.

Tällä hetkellä Arto Martiskaisen tuotantotilassa Kirkkonummella toimii tehdas, jonka tuotantolinjalla tehdään kuitua ja pakataan tuotteita käyttäjiä varten. Kuitua valmistetaan viittä eri sävyä.

TopFiber –sarja on avainlipputuote. Sitä saa ostaa kampaamoista ja AM-tuotannon verkkokaupasta. Katso lisätietoja: http://www.am-tuotanto.fi

Tuotteella on EU-patentti ja USA:ssa patenttihakemus käsittelyssä.

 

Lisätiedot tuotteesta:

Arto Martiskainen, puh. 0500 451 546

Am-tuotanto@kolumbus.fi

  

Tuula kertoo kokemuksestaan

69-vuotias Tuula Lindström on käyttänyt TopFiber -kuituvalmistetta hiuksiinsa vuoden verran.

”50 ikävuoden jälkeen hiukset alkoivat ohentua. Löysin TopFiberin miesystävän kautta. Käytän sitä aina tilanteen mukaan. Aina kun on menoa, on mukava laittaa hiukset näyttäviksi taas. Se myös nuorentaa yleisilmettä”, Tuula toteaa.

Tuula Lindströmin mukaan tuotetta on helppo käyttää itse. Naiselle paksut hiukset ovat tärkeät.

”Runsaiden hiusten kanssa tuntuu naisellisemmalta, se vaikuttaa myös itsevarmuuteen. Ystäväni huomasivat heti, että hiukseni ovat muuttuneet. Tuntui mukavalta lähteä ulos, kun hiusten lomasta ei enää pilkottanut päänahkaa”, Tuula kuvailee.

AM-tuotanto on kotimainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi oheneville hiuksille tarkoitettuja TopFiber-tuotteita. Yrityksen on perustanut ja tuotesarjan kehittänyt hiusmuotoilija Arto Martiskainen, jolla on 45 vuoden osaaminen alalta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs