Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Tanssista terveyttä ja energiaa syksyyn

Hyvän Olon Taikomo

Tanssista terveyttä ja energiaa syksyyn

Artikkeli.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 07:00
Julkaisija: Hyvän Olon Taikomo

Tanssi kehittää sydän– ja verenkiertoelimistön kuntoa, kohentaa lihaskestävyyttä sekä parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Tanssin pyörteissä kohoaa paitsi fyysinen kunto, myös mieli. Tanssin myötä unohtuvat kivut ja kolotukset. Tanssi kehittää muistia ja toimii stressin poistajana.

Pudota painoa tanssien! Tanssi voi olla aivan yhtä käyttökelpoinen painonpudotuksen edistäjä ja aerobisen kapasiteetin lisääjä kuin pyöräily ja lenkkeilly.

Lisää energiaasi! Puuttuuko sinulta energia päivän touhuihin? Säännöllinen tanssiharjoite parantaa fyysistä  hyvinvointia ja nostaa energiatasoja niin aikuisilla, kuin lapsilla ja nuorillakin.

Tanssiminen lisää kehon vahvuutta pakottaen lihakset kestämään vartalon omaa painoa. Monet tanssilajit vaativat hyppimistä ilmassa ja hyppääminen vaatiikin valtavaa voimaa jalan päälihaksissa. Muista kuitenkin, että tanssia voidaan soveltaa omalle kuntotasollesi sopivaksi. Tanssi parantaa lihaksen joustavuutta, vahvuutta ja kestävyyttä. Kun tanssit, sinun täytyy aktivoida kehoa hallitaksesi kaikkien lihasryhmien liikealueet.

Eliminoi sterssi ja masennus tanssien! On osoitettu että tanssi auttaa estämään lievää masennusta ja parantaa luottamuksen tunnetta. Tanssiminen on sosiaalinen aktiveetti ja se auttaa myös yksinäisyyden tunteisiin. Tanssitunneille osallistuminen voi lisätä itsetuntoasi ja kehittää sosiaalisia kykyjäsi. Koska fyysinen harjoittelu vähentää stressiä ja kireyttä, tanssiminen antaa sinulle yleisen hyvinvoinnin koko kehoon ja mieleen.

Tanssi tehoaa kankeisiin lanteisiin! Tanssityylejä on monia: jazz, salsa, merengue, bachata, reggae, zumba, hip-hop, moderni tanssi ja niin edelleen.  Kaikki tanssityylit ovat tehokkaita, sinun tarvitsee vain päättää mistä tanssityylistä pidät eniten ja harjoitella sitä säännöllisesti, tai pitää harjoittelun monipuolisena ja kokeilla vaikka kaikkia tyylejä. Pääasia on hyvä fiilis ja hauskanpito, sanoo Hyvän Olon Taikomon tanssillisten tuntien ohjaaja Heidi Kilkk. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan.

Hyvän Olon Taikomossa pääset syksyn aikana kaikille avoimille viikkotunneille kokeilemaan Heidin ohjaamana Lavista eli lavatanssijumppaa, sekä kurssimuotoisesti esimerkiksi Afroa.

 

Liitetiedostot

Hyvän Olon Taikomo tarjoaa kuntosalipalveluiden lisäksi yksilö- ja pienryhmävalmennusta sekä työhyvinvointiliikuntaa Oulun Peltolassa. Saman katon alta löytyvät myös fysioterapia-, hieronta- ja kuumakivihierontapalvelut. Neljän personal trainerin luotsaama hyvinvointikeskus vuokraa myös tiloja muiden valmentajien käyttöön.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs