Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » SuperTube tuo suosikkitubettajat Ouluun

Pohjolan Mylly

SuperTube tuo suosikkitubettajat Ouluun

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 09:30
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Bloggauksen rinnalle noussut vloggaus on kasvattanut huimasti suosiotaan viime vuosina. Vloggaajat kertovat omasta elämästään ja mielipisteistään rennosti videoiden muodossa ja suosituimmat videot saavat hetkessä YouTubessa kymmeniätuhansia näyttöjä. SuperTube-tapahtuma tuo monen nuoren suosikkivloggaajat Ouluun lauantaina 23.5.2015.

 

Vloggaus on yhdistelmä sanoista video ja blogi. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ihminen puhuu kameralle ajatuksistaan ja mielipiteistään, rennosti ilman selkeää käsikirjoitusta, ja julkaisee videonsa YouTubessa. Suomessa videobloggaajia on satoja ja määrä on jatkuvassa kasvussa. Suomen suosituimpiin vloggaajiin kuuluvat Justimus, Herbalisti, Soikku ja Mariieveronica saapuvat Oulun SuperParkissa järjestettävään SuperTube -tapahtumaan tapaamaan fanejaan meet&greet-tilaisuudessa. Justimus myös esiintyy kahdesti päivän aikana.

 

-       On mahtavaa saada puistoon näin hieno kattaus vlogitähtiä fanitapahtumaan.  Minusta nämä tyypit ovat todella rohkeita avatessaan omaa elämäänsä ja maailmaansa kymmenille tuhansille ihmisille. Ennen puhuttiin saippuasarjojen tähdistä, nyt puhutaan vloggaajista, SuperPark Oulun myyntipäällikkö Johanna Heffernan hehkuttaa

 

Vloggaajien fanikunta koostuu valtaosin nuorista sosiaalisen median aktiivisista käyttäjistä.  Osaltaan fanikulttuurin syntyä ja vloggauksen suosiota selittää se, että nuori pääsee suoraan kontaktiin lempivloggaajansa kanssa kommentoimalla, tykkäämällä ja jakamalla. On myös merkittävää, että videon julkaisija itse osallistuu keskusteluun. Vloggaukseen liittyvä rentous tekee vloggaajista esimerkiksi perinteisiä poptähtiä läheisempiä, on kuin pääsisi tirkistämään isosiskon- tai veljen elämässä tapahtuvia asioita. 

SuperPark Oulu on sisäaktiviteettipuisto, jonka Seikkailualue, Game Areena ja Freestyle Hall liikuttavat koko perhettä. SuperPark-ketjuun kuuluu myös Vantaalla ja Vuokatissa sijaitsevat puistot.

 Lisätietoja:

 Johanna Heffernan, myyntipäällikkö, +358 50 413 1655, johanna.heffernan@superpark.fi

 www.superpark.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs