Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Superseniorit-viikko tarjoaa iloista yhdessäoloa ikäihmisille

Turun ammattikorkeakoulu

Superseniorit-viikko tarjoaa iloista yhdessäoloa ikäihmisille

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 08:27
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun HASIC-projekti järjestää Turun ja Kaarinan vanhusneuvostojen kanssa Superseniorit-viikon Turussa ja Kaarinassa 9.-13.5.2016. Viikko tarjoaa virkistystä senioreille muun muassa liikunnan, kulttuurityöpajojen ja yhteisöllisten tapahtumien muodossa. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yli 60-vuotiaat paikkakuntalaiset.

Ikäihmiset kaipaavat asuinympäristöönsä enemmän yhteisöllisyyttä, edullisia ruokailumahdollisuuksia ja IT-tukea palveluiden siirtyessä kasvavassa määrin verkkoon. Superseniorit-viikon ohjelma koostuu esiin nousseista tarpeista. Teemoina ovat hyvinvointi, osallisuus ja yhteisöllisyys.

- Haluamme tuoda positiivisella tavalla esiin ikäihmisten hyvinvointiin liittyviä aiheita, kuten terveellisiä elämäntapoja ja yhdessäoloa, toteaa Turun vanhusneuvoston puheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaa

Yli 50 yhteistyötahoa antaa erilaisia etuja ja tarjouksia senioreille. Tämä osoittaa eläkeikäisten olevan tärkeä asiakasryhmä, josta yritykset ovat kiinnostuneita.

Turun AMK:n opiskelijat ovat olleet ideoimassa uudenlaista, eri puolilla kaupunkia tapahtuvaa monipuolista ohjelmaa. Ikäihmiset haastetaan viikon aikana kokeilemaan rohkeasti uusia asioita. Tarjolla on muun muassa krokii-piirustustyöpaja ja virtuaalipelejä.

- Superseniorit-viikon aikana ikäihmiset kutsutaan ruokailemaan kouluille. Oppilaat saavat mahdollisuuden esittää ohjelmaa seniorivieraille, kommentoi projektipäällikkö Katariina Felixson.

Tapahtumia on helppo seurata Superseniorien Facebook-sivulla. Tarkan ohjelmakuvauksen löytää nettisivuilta. Erilaiset työpajat täyttävät Turun kaupunginkirjaston perjantaina 13.5. klo 10.00–14.00. Lisäksi tapahtumassa luennoivat ravitsemustieteilijä Satu Jyväkorpi ja Edunvalvontavaltuutus ry:n puheenjohtaja Vesa Anttila.

Lisätiedot:

Katariina Felixson, HASIC – projektipäällikkö

katariina.felixson@turkuamk.fi

p. 040 3550538 

www.superseniorit.fi
www.facebook.com/superseniorit/
HASIC-projekti

#superseniorit #turkuamk @turkuamk

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs