Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » SuperPark Ouluun lasten uusi Elämyskaupunki

Pohjolan Mylly

SuperPark Ouluun lasten uusi Elämyskaupunki

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 10:28
Julkaisija: Pohjolan Mylly

 

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Ouluun avataan syyskuussa lasten uusi Elämyskaupunki. Erityisesti perheen pienimmille rakennettu, oikeaa kaupunkia mukaileva seikkailualue tuo merkittävän lisän sisäaktiviteettipuiston tarjontaan.

Noin 300 m² kokoinen Elämyskaupunki sisältää lapsia liikkumaan aktivoivia kohteita, kuten kiipeilyseinän, pehmustettuja sokkeloita sekä trampoliineja.

 – Liikunnallisten toimintojen lisäksi halusimme sisällyttää Elämyskaupunkiin myös muuta lasta kehittävää ja aktivoivaa toimintaa. Seikkailualueelta löytyy esimerkiksi lasten oma kauppa sekä hotellin vastaanotto, joissa on mahdollista harjoitella asiointia ja sosiaalisia taitoja leikin avulla. Olemme pyrkineet rakentamaan kokonaisuuden, joka olisi nimenomaan lapsen näkökulmasta katsottuna mahdollisimman mielenkiintoinen miljöö, kertoo SuperParkin kehitysjohtaja Taneli Sutinen.

SuperParkin Elämyskaupunki on toteutettu yhteistyössä Osuuskauppa Arinan kanssa. Elämyskaupungista löytyy Oulun kaupunkikuvasta omistajaperheille tuttuja tuotemerkkejä, kuten Original Sokos Hotel Arina, Prisma, Amarillo sekä Kauppakeskus Valkea.

 – SuperParkin ja Arinan yhteisenä tavoitteena on innostaa lapsia liikkumaan ja kehittämään motoriikkansa lisäksi myös arjessa tarvittavia tärkeitä taitoja, toteaa Sutinen.

 

SuperPark Oulu on sisäaktiviteettipuisto, jonka Seikkailualue, Game Areena ja Freestyle Hall liikuttavat koko perhettä. SuperPark-ketjuun kuuluu myös Vantaalla ja Vuokatissa sijaitsevat puistot.

 Lisätietoja:

 Taneli Sutinen, kehitysjohtaja, +358 40 524 9928, taneli.sutinen@superpark.fi

Johanna Heffernan, puistonjohtaja, +358 50 413 1655, johanna.heffernan@superpark.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs