Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Turkuun

SuperPark Oy

SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Turkuun

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 13:00
Julkaisija: SuperPark Oy

SuperPark laajenee Turkuun. Uusi sisäaktiviteettipuisto avataan uudistuvan kylpylähotelli Caribian yhteyteen alkuvuodesta 2016. Turkuun tulee SuperPark -ketjun neljäs sisäaktiviteettipuisto, joka palvelee lasten ja aikuisten aktiivista ajanviettoa ja yhdessä liikkumista. 

Kylpylähotelli Caribia siirtyy S-ryhmältä takaisin Holiday Club Resorts Oy:lle. Samassa yhteydessä Caribian majoitus- ja aktiviteettitarjontaa aiotaan kasvattaa merkittävästi. Yksi hankkeista on yli 2000 m² kokoinen SuperPark –sisäaktiviteettipuisto, joka rakennetaan Caribiaan nykyisen Areenan tilalle. Puiston arvioitu valmistumisaika on maaliskuu 2016. Puistoinvestointi on miljoonan euron luokkaa.  

– Olemme vuoden etsineet Turusta kiinteistöä SuperPark -konseptille. Nyt löytyi täydellinen paikka ja partneri Caribian yhteydestä. Todellista synergiaa!, iloitsee toimitusjohtaja Juha Tanskanen SuperPark -konsernista.

–  Meidän ideamme on saada lapset ja teinit liikkumaan ilolla, ja perheet viettämään aikaa yhdessä. Samalla, kun tarjoamme tämän mahdollisuuden Turun seudun asukkaille, niin Caribian kokonaisuudella syntyy merkittävä matkailukohde perhe- ja kokousasiakkaille, ynnää Tanskanen.

SuperParkin toteutuminen vaatii vielä Turun kaupunginhallituksen päätöksen nykyisen vuokrasopimuksen irtisanomiseksi Turun kaupungin ja Turku Ausade Hotelli Oy:n välillä.  

– Hienoa, että Turkuun saadaan merkittävä aktiviteetti-investointi, joka tukee strategisia tavoitteitamme matkailun edistämisessä ja monipuolistamisessa, sanoo Turun kaupunkisuunnittelujohtaja Timo Hintsanen

Sisäaktiviteettipuistot Suomeen lanseeranneella SuperParkilla on entuudestaanpuistot Oulussa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park). Kuopioon keväällä avattua, puistoja pienempää SuperCorner Pitkälahtea (Kuopio) operoi lisenssisopimuksella Osuuskauppa Peeässä. Turun jälkeen SuperParkin vuoden 2016 suunnitelmissa on vähintään yhden uuden puiston ja muutaman SuperCornerin avaaminen. Ulkomaisista kohteista käydään neuvotteluja.  

SuperParkin puistokonseptiin kuuluu kolme sisältökokonaisuutta: lapsille suunnattu seikkailualue, eri lajien testaamiseen sopiva Game Areena sekä vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliiniharjoittelulle pyhitetty Freestyle Hall.

FAKTAT

SuperPark Turku

  • Avataan 3 / 2016
  • Investointi noin 1 Me
  • Työllistää 6-10 henkilöä
  • Puiston koko yli 2000 m²
  • Tavoitteena 100 000 kävijää / vuosi

 

Kuvamateriaalia median käyttöön:

https://www.dropbox.com/sh/g4a96f3kfov9wcw/AABrnIJujVIncfYo-ScHrb3ma?dl=0

  

LISÄTIEDOT

 

Toimitusjohtaja Juha Tanskanen, puh. 0400 415563, juha.tanskanen@superpark.fi


SuperPark -sisäaktiviteettipuistot
tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. Puistokonseptissa on kolme sisältökokonaisuutta: lapsille suunnattu seikkailualue, eri lajien testaamiseen sopiva Game Areena sekä vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliiniharjoittelulle pyhitetty Freestyle Hall. SuperParkin arvot ovat lasten ja nuorten liikkuminen ilolla, perheiden yhteinen aika ja hyvinvointi. Konsernin emoyhtiö SuperPark Oy omistaa ja operoi SuperPark sisäaktiviteettipuistoja Oulussa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park). Managementin lisäksi omistajia ovat Matkailurahasto Nordia Oy, Suomen RH-Yhtiö Oy ja Magic Angel Oy. SuperCorner Pitkälahtea (Kuopio) operoi lisenssisopimuksella Osuuskauppa Peeässä Lisätietoja: www.superpark.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs