Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Suosikkitubettajat saapuvat taas Ouluun

Pohjolan Mylly

Suosikkitubettajat saapuvat taas Ouluun

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 10:45
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Vloggaajia nähdään jälleen Oulussa, kun SuperPark Oulun järjestämä SuperTube kokoaa Suomen suosituimmat videobloggaajat saman katon alle lauantaina 10.10.2015. Vloggaajat kertovat omasta elämästään ja mielipisteistään rennosti videoiden muodossa. Suosituimmilla vloggaajilla on kanavissaan kymmeniä tuhansia seuraajia. 

Vloggaus on yhdistelmä sanoista video ja blogi. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ihminen puhuu kameralle ajatuksistaan ja mielipiteistään, rennosti ilman selkeää käsikirjoitusta, ja julkaisee videonsa YouTubessa. Suomessa videobloggaajia on satoja ja määrä on jatkuvassa kasvussa.

Oulun SuperParkissa toista kertaa järjestettävään SuperTube-tapahtumaan saapuu kattaus Suomen suosituimpia vloggaajia. Vloggaajien seuraajat ja yleisö pääsevät jututtamaan idoleitaan questions&answers-kyselytilaisuudessa. Tämän jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tavata suosikkitubettajansa meet&greet-fanitapaamisessa. SuperPark Oulussa nähdään suosikkitubettajista Annika, Lakko, Herbalisti, Mariieveronica sekä AleksanteriHakaniemi ja ZoneVD.

– Viime toukokuussa ensimmäistä kertaa järjestetty SuperTube sai valtavan suosion, joten päätimme järjestää tapahtuman uudelleen, asiakkaidemme pyynnöstä. Halusimme faneille ja vloggareiden seuraajille mahdollisuuden tutustua idoliinsa paremmin. Sen vuoksi luvassa on tällä kertaa myös keskustelutilaisuus sekä fanitapaaminen. Toisaalta tämä liittyy hyvin läheisesti vloggauskulttuuriin, jossa videon julkaisijan ja hänen faniensa suhde on vuorovaikutteinen, SuperPark Oulun puistonjohtaja Johanna Heffernan kertoo.

Vloggaajien fanikunta koostuu valtaosin nuorista sosiaalisen median aktiivisista käyttäjistä. Vloggaukseen liittyvä välittömyys tekee vloggaajista esimerkiksi perinteisiä poptähtiä läheisempiä, minkä vuoksi idoliin on näin ollen helpompi samaistua. 

Lisätietoja:

Johanna Heffernan, puistonjohtaja, +358 50 413 1655, johanna.heffernan@superpark.fi

www.superpark.fi

SuperPark Oulu on sisäaktiviteettipuisto, jonka Seikkailualue, Game Areena ja Freestyle Hall liikuttavat koko perhettä. SuperPark-ketjuun kuuluu myös Vantaalla ja Vuokatissa sijaitsevat puistot.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs