Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Suosikkiartisti Benjamin kiertää lahtelaisia kouluja

Lahden kaupunki

Suosikkiartisti Benjamin kiertää lahtelaisia kouluja

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 13:04
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden nuorisopalveluiden ja Ylex:n välituntikiertue tuo Benjaminin yläkouluille ja lukioihin ensi viikolla. Benjamin lisäksi 10.–11.5. kouluja kiertävät myös YlexAamun Samuel ja Tommi sekä joukko nuorisonohjaajia. Koulujen väliset matkat taittuvat tuning-autoilla.

Benjamin Peltonen on 19-vuotias laulaja, jonka tuorein Fingerprints-albumi julkaistiin juuri huhtikuussa. Alun perin hän tuli tunnetuksi sosiaalisessa mediassa Instagram-kuvistaan, joita tätä nykyä seuraa yli 329 000 ihmistä.

Välituntikiertue liittyy Lahden torilla kesäkuun alussa järjestettäviin YlexPop ja YlexPop Etkot -ilmaistapahtumiin. Torstaina 2.6. nuorisopalveluiden järjestämillä Etkoilla esiintyvät Lucas ja Karu Kopla. Luvassa on myös sirkusta, tanssiesityksiä, jalkapallobiljardia ja lisää upeita tuning-autoja.

Nuorisopalvelut ja Benjamin ovat mukana myös lauantaina 4.6. järjestettävässä päätapahtumassa.

Lisätietoja

Piia Kojola
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.kojola@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs