Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Suomen Latu kutsuu hiihtämään Yhdessä hiihtäen -päivänä 6.2.

Suomen Latu

Suomen Latu kutsuu hiihtämään Yhdessä hiihtäen -päivänä 6.2.

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 12:40
Julkaisija: Suomen Latu

Helmikuun 6. päivänä vietetään valtakunnallista Yhdessä hiihtäen -päivää yli sadan maksuttoman tapahtuman voimin eri puolilla Suomea.

“Haluamme kannustaa ihmiset ulos nauttimaan talvisesta luonnosta, yhdessäolosta ja hiihdon hyvää tekevistä vaikutuksista”, tapahtumapäivän koordinaattori Elina Silkelä Suomen Ladusta kertoo.

Hiihto on monipuolista kestävyysliikuntaa, joka kehittää jalkojen ja käsien suuria lihasryhmiä, keskivartaloa ja selkää.

“Hiihto on hyväksi niin keholle kuin mielelle”, Silkelä muistuttaa.

Yli 100 Suomen Ladun jäsenyhdistystä osallistuu Yhdessä hiihtäen -päivään omalla paikallistapahtumalla. Osa yhdistyksistä jalkautuu hiihtolatujen varsille ja osa järjestää hiihtoretken. Mukana on myös muumiperheen hiihtotapahtumia, joissa perheen pienimmätkin pääsevät kokeilemaan hiihtoa muumien rastiradalla.

“Tapahtumia on ympäri Suomea. Ne ovat mahtava tilaisuus ulkoilla paikallisen ulkoiluyhdistyksen seurassa ja tutustua sen toimintaan. Erilaisten tapahtumien joukosta kaikki voivat löytää omansa”, Silkelä jatkaa.

Etelä- ja Pohjois-Karjalassa Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät Yhdessä hiihtäen -päivän hiihtoretket Imatralla, Lappeenrannassa, Ilomantsissa ja Joensuussa. Lieksassa paikallisyhdistys järjestää Lyhtyhiihtotapahtuman, jossa harjoitellaan hiihtoa muumien hiihtoharjoitteilla ja -leikeillä muumiperheen hiihtotapahtuman hengessä.

Lähimmän Yhdessä hiihtäen -tapahtuman löytää Suomen Ladun tapahtumakalenterista.

Jaa hiihtokuva sosiaalisessa mediassa!
Suomen Latu kutsuu kaikki jakamaan uuden tai vanhan hiihtokuvan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #yhdessähiihtäen. Kuvan voi jakaa omalla sivulla tai sivulla www.facebook.com/hiihtokuvahaaste.

Suomen Ladun Yhdessä-päivien suojelijana toimii Mikko “Peltsi” Peltola.

Lisätiedot:

Elina Silkelä, tapahtumapäivän koordinaattori
elina.silkela@suomenlatu.fi
puh. 044 722 6321

Panu Könönen, viestintä- ja markkinointipäällikkö
panu.kononen@suomenlatu.fi
puh. 040 703 6209

www.suomenlatu.fi/yhdessa

Liitetiedostot

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 80 000 jäsentä 200 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs