Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Suomen Karateliitto ja Wesing Sport Scandinavia yhteistyöhön

Suomen Karateliitto Ry

Suomen Karateliitto ja Wesing Sport Scandinavia yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2015 klo 17:35
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Suomen Karateliitto ja Weising Sport Scandinavia solmivat yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen myötä Weising Sport Scandinavia on Karateliiton virallinen varustetoimittaja ja maajoukkueen merkittävä yhteistyökumppani.

”Virallisena yhteistyökumppania me toimitamme kaikki tarvittavat varusteet Suomen Karateliitolle ja myös sen jäsenseurojen jäsenille.  Suomen Karateliitto on tehnyt hyvää työtä karaten eteen ja me haluamme olla mukana tässä työssä.” kertoo Peder Finnsio, Wesings Sport Scandinavian toimitusjohtaja.

”Me teemme läheistä yhteistyötä Suomen Karateliiton kanssa sekä tuemme ja edistämme Karateliiton edustamia kamppailulajeja ja niiden järjestämiä kilpailuja.

Suomen Karateliiton puheenjohtaja Petri Tuominen toivoo, että tämä sopimus toimii kannustimena Karateliitolle ja sen jäsenseuroille.

”On meidän kaikkien etu, että meillä on yhteistyökumppani jonka valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat WKF:n (Maailmanliiton) hyväksymät varusteet. Tämä sopimus tukee maajoukkueen sekä liiton jäsenseurojen ja niiden urheilijoiden valmentautumista ja kilpailemista.”

Lisätietoja:

Peder Finnsio CEO Wesing Sports Scandinavia, peder@wesingsport.se

Anssi Kaltevo, Finnish Karate Federation, anssi.kaltevo@karateliitto.fi

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs