Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Sportyfeel Finntriathlon Tahko huipentaa triathlonkauden

Sportyfeel Finntriathlon Tahko huipentaa triathlonkauden

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2016 klo 08:30
Julkaisija: Fitra

Sportyfeel Finntriathlon -kausi päättyy Tahkolla tulevana viikonloppuna. Mukana eri matkoilla on lähes 800 kilpailijaa.

Lauantaina 6.8. klo 8 käynnistyy Tahkon täysmatka, eli 3,8 km uinti, 180 km pyöräily ja 42,2 km juoksu. Täysmatkalle on ilmoittautunut 200 yksilökilpailijaa sekä 8 joukkuetta.

- Kaiken kaikkiaan kilpailijamäärä Tahkolla nousee lähelle 800 kilpailijaa. Ensi vuonnahan Tahko isännöi täysmatkan SM-kilpailuja, kertoo tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen.

Täysmatkalla panosta lisää Kerää koko sarja -kilpailun voittotaistelu. Kolmen osakilpailun jälkeen miesten kärjessä on Jarmo Rissanen. Hänen takanaan ovat Joona Tuikka, Tuukka Miettinen ja Jarno Piik. Naisissa kerää koko sarjan johdossa on Heidi Hyvärinen, jonka takana ovat Tiina Pohjalainen, Sonja Kallio ja Mira Leskinen.

Mukana myös muuta matkat

Täysmatkan lisäksi Tahkolla kisataan puolimatkalla sekä perusmatkalla. Kilpailut avataan jo perjantaina, kun lasten kilpailuun on ilmoittautunut yli 60 lasta.

- Lasten ilmoittautuneista lähes puolet ovat alle 10-vuotiaita. Nuorimmat uivat 100 metriä, pyöräilevät 2 kilometriä ja juoksevat kilometrin. Yli 10-vuotiailla pyörä- ja juoksumatkat tuplaantuvat, Juuso Kutvonen toteaa.

Piazzan ympärillä tapahtuu

Kilpailun lähtö ja maali sijaitsevat Piazzan lähellä. Uinti tapahtuu Tahkolahdella, pyöräreitti kulkee Varpaisjärven suuntaan ja juoksulenkki kulkee Tahkon ympäristössä. Kilpailutoimisto sijaitsee Tahko Spassa.

Täyden matkan startti on lauantaina klo 8, puolimatkan klo 11 ja perusmatkan klo 12. Täyden matkan kärkeä odotetaan maaliin klo 16.30 jälkeen.

Lisätiedot:
Tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen, 040 550 4996 juuso.kutvonen@finntriathlon.fi

www.finntriathlon.fi

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs