Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Soveltavan liikunnan Lumilauantai-ulkoilutapahtuma 13.2.

Lappeenrannan kaupunki

Soveltavan liikunnan Lumilauantai-ulkoilutapahtuma 13.2.

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Ilmoittautuminen laskettelun opetukseen päättyy torstaina 4.2. 

Lappeenrannan ja Imatran liikuntatoimet järjestävät lauantaina 13.2. klo 10–15 soveltavan liikunnan ulkoilutapahtuman Ruokolahden laskettelukeskus FreeSkissä (Lomatie 16) yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Lumilauantai-ulkoilutapahtuma on suunnattu erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän perheilleen. 

Etukäteen ilmoittautuneilla vammaislaskijoilla on mahdollisuus osallistua kelkka- ja pystylaskettelun opetukseen. Paikkoja on rajoitetusti ja opetuksen hinta yhdeltä laskettelijalta on 10 euroa sisältäen välineet, opetuksen ja hissilipun. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta. Avustaja ei maksa hissilipusta eikä lainavälineistä. Ilmoittautuminen laskettelun opetukseen tarvitaan to 4.2. mennessä. 

Laskettelun lisäksi tapahtumapäivänä voi osallistua maksuttomaan oheistoimintaan, johon ei ole ennakkoilmoittautumista. Ohjelmassa on muun muassa mäenlaskua pulkalla, jäätilanteen mukaan jääkiekkokelkat, rekiajelua Amerikan miniatyyrihevosilla, lettujen ja makkaroiden paistoa ja iloista yhdessäoloa. Tapahtumassa saa myös tietoa soveltavan liikunnan välineistä ja mahdollisuuksista vuokrata niitä. 

Lumilauantai on valtakunnallinen Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n koordinoima soveltavan liikunnan tapahtuma Etelä-Karjalassa. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Lappeenrannan ja Imatran liikuntatoimet, Malike, Ruokolahden laskettelukeskus FreeSki ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhdessä muiden toimijoiden kanssa. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

To 4.2.2016 mennessä laskettelun opetukseen: Riitta Pellinen, puh. 020 617 7202
riittahelena.pellinen@imatra.fi  

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs