Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Sounds-edustajat valitaan lauantaina Lahdessa

Lahden kaupunki

Sounds-edustajat valitaan lauantaina Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2015 klo 08:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuori Kulttuuri Sounds -aluekatselmus järjestetään Lahdessa Nuorisokeskuksen 8-salissa lauantaina 14.3. kello 14 alkaen. Taitojaan esittelemään on ilmoittautunut yhteensä seitsemän nuorten muodostamaa musiikkiryhmää Hollolasta, Lahdesta ja Nastolasta. Yleisölle avoin tapahtuma tarjoaa esityksiä kansanmusiikista metalliin.

Tapahtumaan osallistuvien esitysten joukosta valitaan Päijät-Hämeen edustajat toukokuussa Porvoossa järjestettävään valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri Sounds -nuorten taiteilijoiden musiikkikatselmukseen. Valinnat suorittaa raati, jonka vakuuttamiseen kullakin ryhmällä on aikaa kymmenen minuuttia. Jokainen ryhmä saa esityksestään palautetta, jota antavat raadissa istuvat musiikkimiehet Hannu Kella ja Antti Aatamila. Aluekatselmuksen järjestää Lahden seudun kuntien nuorisopalvelut yhdessä.

Nuori Kulttuuri -tapahtumien vuosittain vaihtuvina teemoina ovat tanssi, teatteri ja nyt vuorossa oleva musiikki. Tapahtumia koordinoi Opetus- ja kulttuuriministeriön Nuori Kulttuuri -säätiö. Tänä vuonna Sounds-musiikkitapahtumiin liittyy Veikkauksen ja Apulanta-yhtyeen yhteistyössä järjestämä kilpailu, jossa haetaan sanoitusta Apulannan tulevalle biisille.

Lisätietoja

Piia Koponen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorisokeskus
p. 050 559 4124
piia.koponen@lahti.fi
www.nuori-x.net/nuorikulttuuri

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs