Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Selvänä sisään Mikael Gabrielin ja Asteen konserttiin

Lahden kaupunki

Selvänä sisään Mikael Gabrielin ja Asteen konserttiin

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2015 klo 12:06
Julkaisija: Lahden kaupunki

Päihdekasvatusviikot Nuorisokeskuksen 8-salissa Lahdessa päättyvät perjantaina 27. maaliskuuta Mikael Gabrielin ja Asteen tähdittämään Nuppi selvänä -konserttiin.

Päihteetön ja pääsymaksuton tapahtuma alkaa kello 17.45 puhallutuksella. Sisään pääsee puhaltamalla ensin alkometriin nollat. Alle 12-vuotiaat voivat tulla konserttiin huoltajan seurassa. Tapahtuman nollapromilleraja koskee myös täysi-ikäisiä, joten huoltajatkin puhaltavat sisääntulonsa yhteydessä. Tapahtuma päätyy kello 21.

Nuppi selvänä -konsertin järjestää Lahden kaupungin nuorisopalvelut, Monon Side ry, sosiaalialan osaamiskeskus Verso sekä Päijät-Hämeen ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö PETE.

Lisätietoja

Piia Koponen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.koponen@lahti.fi
www.nuorilahti.net/nuorisokeskus

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs