Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » ”Sellainen henkilö, joka syö pannukakkua ja hilloa, ei voi olla kauhean vaarallinen.” – Muumipeikko

Restel Oy

”Sellainen henkilö, joka syö pannukakkua ja hilloa, ei voi olla kauhean vaarallinen.” – Muumipeikko

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2016 klo 13:22
Julkaisija: Restel Oy

 

Maistuva ja runsas aamiainen on monelle hotelliyöpymisen kohokohta. Holiday Inn -hotellien uudella aamiaisella herkutellaan mm. tuoreella pannukakulla, tilauksesta valmistettavalla munakkaalla, vastapaistetulla leivällä, suomaisilla leikkeleillä sekä tuorepuristetulla mehulla.

Holiday Inn -ketju on kuluvan talven aikana uudistanut hotelliensa aamiaisen Suomessa. Monipuolisen ja maistuvan aamiaisen herkullisin uutuus on hyvänmakuinen ja vähärasvainen pannukakku. Vastavalmistettua, lämmintä pannukakkua on tarjolla koko aamiaisen ajan. Tuore pannukakku valmistuu puolessa minuutissa ja sen voi viimeistellä oman makunsa mukaan hillolla, vaahterasiirapilla, suklaakastikkeella ja kermavaahdolla. Uutuustuotetta pääsee maistamaan Helsingin Ruoholahden, Vantaan ja Tampereen Holiday Inn -hotelleissa.

”Pannukakkua juhlitaan monessa maassa, kuten esimerkiksi Isossa-Britanniassa, laskiaistiistaina. Päivä onkin nimetty Pancake Dayksi, jolloin perinteen mukaan on haluttu käyttää ravitsevia ja maistuvia elintarvikkeita ennen pääsiäiseen liittyvää 40 päivän paastoa. Meillä Holiday Inn -hotelleissa pannukakulla juhlitaan joka päivä”, kertoo Restelin IHG-hotellien Brand Manager Timo Vehmas.

Pannukakun ohella Holiday Inn -aamiaisen hintaan sisältyvät myös tilauksesta valmistettavat munakkaat, Arabica-pavuista jauhettu kahvi sekä raikas, hedelmälihaa sisältävä tuorepuristettu appelsiinitäysmehu. Rapeat, isot croissantit tuovat mannermaisen ja kansainvälisen vivahteen kotimaisten ja vastapaistetun leipävalikoiman rinnalle.

Holiday Inn -aamiaisen suosikkeihin kuuluvat myös suomalaisesta lihasta valmistetut, maukkaat ja laadukkaat leikkeleet. Aamiaisella tarjoiltava kinkku on valmistettu maalaistyyliin aidossa savusaunassa savustetusta suomalaisesta possusta, ja meetvursti on ihan sitä itseään eli lihaa: 100 grammaan meetvurstia on käytetty yli 120 grammaa porsaan ja naudan lihaa.

Tuoreutta ja raikkautta Holiday Inn -aamiaiseen tuovat sekä kokonaisena että leikattuina tarjoiltavat hedelmät ja tuorehedelmäsalaatti. Merkkituotteiden valikoimaa jatkaa monipuolinen Kellogg'sin murovalikoima, ja ruokaisalla aamiaisella on tarjolla myös paljon lämpimiä vaihtoehtoja, kuten rapeaa pekonia, munakokkelia sekä vaihtuvia lämpimiä vihanneksia.

Lisätiedot:

Timo Vehmas, IHG-hotellit, Brand Manager, 09 733 5842, timo.vehmas@restel.fi | www.finland.holidayinn.com

 

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Kemmons Wilsonin ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, lähes 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 46 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs