Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ruokapunkkarit julkaisivat kotimaisen kestävän kehityksen e-kirjan

Foodpunk Finland

Ruokapunkkarit julkaisivat kotimaisen kestävän kehityksen e-kirjan

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2016 klo 09:20
Julkaisija: Foodpunk Finland

Foodpunk - Mitä se tarkoittaa?

“Ruokapunkkareina fiilistelemme ja viihdymme aidon ruuan ympärillä. Luonnolliset ja puhtaat raaka-aineet, olivat ne sitten kasviksia, lihaa tai kalaa ovat meille kaikki kaikessa. Jollei laadukkaita raaka-aineita löydy kaupasta, lähdemme kalaan, poimimme ja keräämme luonnosta, kipaisemme lähitilalta tai viljelemme itse!

Punkkia on myös se, että valjastamme kellarimme ja pihamaamme kokeiluille, epäonnistumme, opimme ja teemme ymmärrettäväksi kuinka rikastuttaa ruokavaliotamme luontoa arvostaen. Jakamalla osaamistamme haluamme pitää asenteellisen rähinän päällä.

Tänä talvena päätimme viimein koota vuosien varrella keräämämme kokemuksen ja tiedon yhteen ja kirjoittaa ruokakirjan. Olemme keskustellet asiasta jo vuosia ja vihdoin saimme toteutettua pitkäaikaisen unelmamme e-kirjan muodossa. Foodpunk -nimi syntyi hetken mielijohteesta noin kymmenen vuotta sitten, mutta vasta viime kesänä se sai lopullisen merkityksensä kun lähdettiin työstämään tätä e-kirjaamme.”

“Foodpunk Organica - Superruokaa maasta lautaselle” e-kirja julkaistiin 15.4.2016

E-kirjan toimittajana toimii Marcel Hägglund. Rautaista ammattitaitoa ja uusia tuulahduksia ravintolamaailman huipulta tuovat ravintolakoulu Perhon ruokatuotannon lehtori Sampo Kantele ja Toni Toivanen tanskalaisravintola Nomasta.

Hyvä ruoka lähtee aina hyvästä raaka-aineesta. E-kirjassamme on vinkkejä villiyrteistä, riistasta ja muista kotimaisista luonnollisista raaka-aineista. Annamme myös neuvoja jokapäiväisille kauppareissuille. Lukija löytää kirjan sivuilta myös useita käytännöllisiä vinkkejä ja perusreseptejä kohti korkealaatuisempaa ruoanlaittotaitoa.

Aidolla ruualla edistät terveyttäsi ja vältät jatkossa turhia lääkärikäyntejä

E-kirjamme käsittelee kattavasti myös luonnomukaista kasvimaaviljelyä, jonka avulla pystyt saavuttamaan parempia viljelytuloksia ja kasvattamaan ravintotiheitä kasviksia ilman kemikaalisia lannoitteita. Ohjeistamme miten luoda terve ja ravinteikas maaperä mm. bokashi-kompostoinnilla, sienikompostilla, matokompostilla, biohiilellä, kivipölyillä ja komposti-teellä. 
Yleislääkärikäynti maksaa yli 50€. E-kirjamme tiedoilla voi saada helpotusta kroonisiin vaivoihin, kiputiloihin tai toistuvasti haittaviin kehollisiin oireisiin. Tällöin voi säästää rahaa terveydenhoitokuluissa.

E-kirjamme suositukset

“Marcel, Sampo ja Toni ovat kirjoittaneet erinomaisen kirjan, joka ei ole oikeastaan keittokirja, vaan suorastaan elämäntapaopus. Sellaisen hyvän elämän, missä elimistö voittaa! Reseptit ovat itseasiassa tekniikoita - erittäin tarpeelllisia ja toimivia sellaisia. Tonin lukuisat erikoiskikat ihan mahtavia! Hienoa ja arvokasta työtä!”
— Jaakko Sorsa, keittiömestari, ravintola Finds
 
“Foodpunk Organica on luettavaa todelliselle viljelyhifistelijälle. Näitä juttuja on turha etsiä peruspuutarhaoppaista. Kannattaa tutustua!”
— Stadin Puutarhuri

“Nyt puhutaan asiaa! Tästä ei hyödy mikään mainostaja, koneisto tai instituutio, vaan ainoastaan ihminen voittaa, luonto kiittää ja elämä paranee. Valtarakenteiden etu on tehdä terveydestä vaikeaa ja kallista. Tämä kirja tekee siitä helppoa ja luonnollista. Tämä kirja kirjaimellisesti palauttaa vallan ja vapauden ihmisten käsiin. Juuri näiden napanuorien katkaiseminen on olennaisin osa aikuistumista.”
— Olli Posti
 
Mistä e-kirjan voi ostaa?
 
E-kirjan voi ladata suoraan Applen iBooks-ohjelmaan iPadille / Macille, mutta myös laiteriippumattomana PDF-tiedostona kaikille laitteille (PC / Mac).
 
TUTUSTU “FOODPUNK ORGANICA” E-KIRJAAN TÄÄLLÄ:
 
 
Seuraa ruokapunkkareita myös somessa:

Facebook:
Instagram:
Yhteystiedot:
Marcel Hägglund,
marcel@foodpunk.fi
040-7608696

Sampo Kantele,
sampo@foodpunk.fi
040-5460309

Liitetiedostot


Ota askel kohti parempaa ja maistuvampaa ruokaa sekä terveempää huomista. Me näytämme sinulle tien.
- Foodpunk Finland -

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs