Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Rissanen ja Koistinen Tahkon täysmatkan valtiaat

Rissanen ja Koistinen Tahkon täysmatkan valtiaat

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2016 klo 21:04
Julkaisija: Fitra

Sportyfeel Finntriathlon -kausi huipentui Tahkolle lauantaina. Päivän päälähdön eli täsymatkan voittajiksi selviytyivät Jarmo Rissanen ja Minna Koistinen.

3,8 kilometrin uintiin, 180 kilometrin pyöräilyyn ja 42,2 kilometrin juoksuun starttasi noin 200 kilpailijaa. Miesten sarjan voittajaksi selviytyi Koiviston Iskun Jarmo Rissanen ajalla 8.53,17. Eroa toiseksi tulleeseen seurakaveriin Tuukka Miettiseen kertyi reilut 11 minuuttia. Kolmanneksi tuli Triathlon Suomen Joona Tuikka.

- Uinti oli ihan ok. Pyörällä lähdin ajamaan varman päälle, jalat tuntuivat vahvoilta, joten kulki hyvin. Juoksussa voimat riittivät hyvin loppuun saakka ja sain vielä loppukirin otettua, Rissanen kommentoi.

Naisissa kilpailu oli Triathlon Suomen Minna Koistisen juhlaa. Koistisen loppuaika oli 9.42, 08. Hän jätti toiseksi sijoittunutta Kutu triathlonin Heidi Hyväristä yli puoli tuntia. Kolmas oli Tampereen triathlonklubin Sonja Kallio.

- Uinti tuntui hyvältä. Pyörällä tuli vettä ja sää oli haastava. Juoksu sujui askel kerrallaan ja lopulta kulki hyvin, Minna Koistinen kommentoi.

Täysmatkan myötä ratkaistiin myös Finntriathlon Kerää koko sarjan voitto. Miesten 4 kilpailun sarjan voitti Jarmo Rissanen. Naisten sarjavoittaja oli Heidi Hyvärinen.

Lauantaina aikana kilpailtiin myös puolimatkalla ja neljäsosamatkalla. Tulokset löytyvät osoitteesta finnresults.fi.

Katseet kohti ensi vuotta

Sportyfeel Finntriathlon Tahkon kisaviikonloppu avattiin jo perjantaina, kun lähes 100 lasta osallistui lasten kilpailuihin. Kilpailun nuorin osallistuja oli 6-vuotias ja alle 10-vuotiaita kisaajia oli kymmeniä.

Ensi vuonna Tahkon täysmatkalla on myös SM-arvo. Ensi vuosi tuleekin olemaan entistä monipuolisempi koko Finntriathlon-sarjan osalta.

- Tahkon kilpailu ja koko tämä Finntriathlon-vuosi sujui upeasti. Pyrimme kilpailijapalautteen myötä kehittämään tapahtumia entistä paremmiksi ensi vuonna, tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen kertoi.

Täydelliset tulokset:
www.finnresults.fi

Lisätiedot:
Tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen, 040 550 4996 juuso.kutvonen@finntriathlon.fi

www.finntriathlon.fi

 

 

 

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs