Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Restelin Helsingin uutuuskohteesta tulee Cumulus-hotelli – Cumulus Meilahti Helsinki ravintoloineen luo arviolta 80 uutta työpaikkaa

Restel Oy

Restelin Helsingin uutuuskohteesta tulee Cumulus-hotelli – Cumulus Meilahti Helsinki ravintoloineen luo arviolta 80 uutta työpaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 09:00
Julkaisija: Restel Oy

Restel on saanut rakennusluvan uudelle 11-kerroksiselle hotellilleen Helsinkiin. Rakennustyöt alkavat heti ja tavoitteena on avata uusi Cumulus Meilahti Helsinki kesällä 2016. Hotelliin on suunnitteilla 188 viihtyisää huonetta, kaksi rentoa ja nykyaikaista ravintolaa, asiakassaunat, kuntoiluhuone sekä oma pysäköintialue.

Cumulus Meilahti Helsingissä on otettu huomioon hotellin sijaintiin nähden potentiaaliset asiakasryhmät. Osa huoneista on suunniteltu erityisesti perheiden ja ryhmien tarpeisiin, myös Invalidiliiton Helppo liikkua -konseptin määritykset on huomioitu näissä huoneissa.

”Cumulus-brändillä on kokemusta suomalaisten matkailutarpeista sekä kuluttajatrendeistä usean vuosikymmenen ajalta. Viime vuonna uudistunut Cumulus-konsepti vastaa tämän päivän matkailijan tarpeisiin. Haluamme hemmotella hotellin asiakkaita tarjoamalla heille mahdollisuuden rentoutua huoneissa, joissa on kylpyamme. Hotellissa on myös kuntoiluhuone, joka tarjoaa mahdollisuuden oman kunnon ylläpitämiseen hotellivierailun aikana. Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja niiden huomioiminen on palvelutarjoajan arkea”, toteaa Cumulus Brand Manager Anette Österman.

Autoileville asiakkaille Cumulus Meilahti Helsingissä on tarjolla oma pysäköintialue. Auton voi jättää hotellille ja nauttia kaupungin monipuolisista mahdollisuuksista. Sonera Stadium ja Helsingin Jäähalli sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta. Messukeskukselle ja Hartwall Arenalle on myös lyhyt matka sekä kävellen että raitiovaunulla. Liikkumista helpottaa se, että hotelli sijaitsee yhdessä kaupungin julkisen liikenneverkoston solmukohdista.

”Restelin strategiana on kasvattaa osuuttaan Helsingin majoitusmarkkinoista. Cumulus Meilahti Helsinki tukee tätä visiota. Monien tapahtuma-areenoiden sekä alueen yritysten asiakkaiden ja vieraiden on helppo nauttia uuden hotellin palveluista”, toteaa Restel Oy:n ketjujohtaja Gabor Pusztai.  

Cumulus Meilahti Helsingin ja sen yhteydessä toimivien ravintoloiden arvioidaan luovan yhteensä noin 80 uutta työpaikkaa.

Cumulus Meilahti Helsingin osoite on Tukholmankatu 2. Kohteen omistavat LähiTapiola Vahinkovakuutus ja LähiTapiola Henkiyhtiö. Rakennuttaja on Jukka Hyvönen, Restel Oy.

Lisätiedot:

Restel Oy, Gabor Pusztai, ketjujohtaja, Pääkaupunkiseutu & InterContinentalHotels Group -hotellit, puh. +358 400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi

Restel Oy, Jukka Hyvönen, rakennuspäällikkö, puh. +358 40 779 3144, jukka.hyvonen@restel.fi

Cumulus Oy, Anette Österman, Brand Manager, puh. +358 40 75 17 213, anette.osterman@restel.fi

 

Liitetiedostot

Vuonna 2014 neljäkymmenvuotisjuhlavuotensa kunniaksi uudistunut Cumulus-hotelliketju on kotimainen 26 yksikköä kattava hotelliketju. Kaupunkien keskeisillä paikoilla sijaitsevat Cumulus-hotellit tarjoavat monipuolisesti majoitusta sekä kokous- ja ravintolapalveluita. Cumulus-hotellit löytyvät seuraavilta paikkakunnilta Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vantaa.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 46 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza Helsinki-hotellin, Holiday Inn -ketjun ja keväällä 2015 avattavan Hotel Indigo Helsinki-Boulevardin lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Mario, Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King® -ravintolat.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs