Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Pohjoisessa on talvi

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Pohjoisessa on talvi

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2015 klo 11:00
Julkaisija: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Lomaltaan eksoottisuutta kaipaavan ei tarvitse lähteä tänä talvena kauas. Vaikka sanaan eksotiikka usein yhdistetään vierasmaalaisuus ja tropiikki, voi se aivan yhtä hyvin tarkoittaa kiehtovaa kokemusta oman asuinympäristön ulkopuolella kotimaassa. Tänä talvena kokemukseksi saattaa riittää lumi!

Ensimmäinen hiihtolomaviikko on alkanut ja pohjoiseen kantautuu uutisia etelän lumettomista oloista. Tuntureissa lunta sen sijaan riittää ja paljon! Iso-Syötteellä reilusti yli metriset hanget ilahduttavat talvea kaipaavia.

Jo tulomatkalla korkeat valkoiset penkat kiinnittävät huomion ja kinoksiin hautautuneesta mökistä pilkottaa vain katonharja. Valtavista aurauskasoista muuttuu lasten leikeissä reikäjuustoa kun tunnelit ja lumilinnat muodostavat pienen kaupungin parkkipaikan tilalle.

Mökillä takkatulen loimussa on hyvä rentoutua, nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta. Trendikästä Mindfullness harjoittelua voi tehdä laittamalla älypuhelimen äänettömälle ja piiloon yöpöydän laatikkoon. Revontulien tai valosaasteettoman tähtitaivaan tiirailu irrottaa todellisuudesta ja auttaa tarttumaan hetkeen.

Pohjoisen talviloma on ehdottomasti jotakin mitä jokaisen suomalaisen tulisi kokea. Korkeat hanget ja raikkaan kirpeä tunturi-ilma yhdistettynä haluttuun aktiviteettiin; hiihtoon, lasketteluun, lumikenkäilyyn tai rentoon oleskeluun vapauttaa mielen takuulla arjen ajatuksista. Kokonaista viikkoa ei ole pakko lomailla, vaan vähempikin aika riittää. Suomen eteläisin tunturi on muutaman tunnin lento- ja bussimatkan matkan päässä Helsingistä. 

maisema_nikoha-cc-88ggman-medium

Lisätietoja:

www.syote.fi

www.facebook.com/isosyote

Instagram & Twitter @isosyote

Iso-Syötteen markkinointikoordinaattori Veinalotta Vesterinen

veinalotta.vesterinen@isosyote.com 0405586680

 

Liitetiedostot

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 16 rinnettä ja kuusi hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin sekä freestylelaskijoihin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs