Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » PÄIVITETTY: Lapland Safaris pelasti Joulupukin

Lapland Safaris Group Oy

PÄIVITETTY: Lapland Safaris pelasti Joulupukin

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 11:39
Julkaisija: Lapland Safaris Group Oy

Kuvaliitteen nimi korjattu / Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy

Lapland Safaris Group Oy on 27.8.2015 toteutetulla osakekaupalla ostanut enemmistöosuuden Joulupukin Kammarin liiketoimintaa pyörittävän Dianordia Oy:n osakekannasta. Vuonna 1992 perustetun Joulupukin Kammarin toiminta jatkuu katkeamattomana. Joulupukki tapaa jatkossakin lapsia ja lapsenmielisiä vuoden jokaisena päivänä Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.

Joulupukin Kammari on tavoittanut vuosien saatossa miljoonia lapsia ja lapsenmielisiä. Joka ikinen päivä maksutta tavattavissa oleva Joulupukki on olennainen osa Rovaniemen ja Lapin matkailun menestystarinaa.

”Tällä järjestelyllä haluamme olla varmistamassa, että joulun ja Joulupukin satu jatkuvat, kehittyvät ja voivat hyvin Joulupukin Pajakylässä myös tulevaisuudessa”, kertoo Lapland Safaris Group Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Niva.

Lapland Safaris on tehnyt perustamisestaan 1982 lähtien tiivistä yhteistyötä Joulupukin kanssa Lapin matkailun kehittämiseksi.

”Haluamme hyödyntää kokemustamme elämysten tuottajana ja kehittää Joulupukin Kammarista entistäkin taianomaisemman kohteen. Tavoitteenamme on myös kehittää yhteistyössä alueen muiden yrittäjien ja toimijoiden kanssa koko Joulupukin Pajakylästä kokonaisvaltaisempi, joulun tarinaa tukeva elämysmaailma”, Niva kuvaa suunnitelmia.

Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen on tyytyväinen vahvan lappilaisen yhtiön mukaantuloon Joulupukin Kammarin liiketoimintaan: ”Rovaniemen joulumatkailun perusta ja osaaminen on hyvää ja nyt toteutunut järjestely osaltaan mahdollistaa sen edelleen kehittämisen. Rovaniemi kehittyy Joulupukin virallisena kotikaupunkina. Sitä tukee yritysten osoittama vahva yhteistyö ja sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin.”

 

Lisätietoja: Jyrki Niva, +358  400 692069, jyrki.niva@laplandsafaris.fi

 

Lapland Safaris Group Oy on vuonna 1982 perustettu safarialan tiennäyttäjä ollen tänä päivänä Pohjoismaiden suurin toimialallaan. Lapland Safaris palvelee vuosittain noin 150 000 asiakasta, joista yli 90% on ulkomaalaisia. Lapland Safaris Group Oy ja Lapland Hotels Oy muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailukonsernin. Konserni työllistää sesonkina noin 900 henkeä palvellen asiakkaitaan ympäri vuoden Lapin kaikissa merkittävissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels laajentaa toimintaansa avaamalla syksyn aikana hotellit Ouluun ja Tampereelle.

 

Dianordia Oy on Napapiirillä Joulupukin Kammarin liiketoimintaa harjoittava yhtiö. Yhtiön toimialana on mahdollistaa kaikille maailman lapsille ja lapsenmielisille joulupukin tapaaminen Rovaniemellä maksutta vuoden jokaisena päivänä. Joulupukin Kammarin kävijämäärä on vuosittain noin 300 000 kävijää. Yhtiön liikevaihto on noin 1,8 miljoonaa euroa.

Kuvassa Lapland Safaris Oy:n Jyrki Niva ja Joulupukki.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs